Journal of food science and technology(Iran)
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
FSCT
Agriculture
http://fsct.modares.ac.ir
1
admin
2008-8787
2783-3534
10.22034/fsct
fa
jalali
1396
6
1
gregorian
0
0
1
14
67
online
1
fulltext
fa
تولید و بررسی ویژگیهای فیلمهای ترکیبی بر پایه موسیلاژ دانه به و ایزوله پروتئین آب پنیر
<strong>چکیده</strong><br /> در این پژوهش موسیلاژ دانه به[1](Qsm)، به روش بهینه استخراج شد و فیلم­های خوراکی ترکیبی از موسیلاژ دانه به و ایزوله پروتئین آب پنیر[2]((Wpiدر نسبت های مختلف0:100، 30:70، 50:50، 70:30 و 100:0 تهیه گردید. در ادامه اثر افزودن نسبت­های مختلف موسیلاژ دانه به و ایزوله پروتئین آب پنیر بر ویژگی­های فیزیکی، مکانیکی و ممانعت­کنندگی فیلم خوراکی حاصل از آن­ها مورد بررسی قرار گرفت. به­طور کلی ایزوله پروتئین آب پنیر و موسیلاژ دانه به سازگاری خوبی از لحاظ تشکیل محلول و فیلم نشان دادند. نتایج حاصل نشان داد با افزایش درصد ایزوله پروتئین آب پنیر در فیلم­های تولید شده، ضخامت، رطوبت و حلالیت فیلم­های تولیدی افزایش و مقدار جذب رطوبت کاهش یافت. بررسی خواص مکانیکی فیلم­ها با افزایش درصد موسیلاژ دانه به، حاکی از افزایش نیروی لازم برای پارگی فیلم­ها و کاهش کشسانی بود. در رنگ سنجی فیلم­های تولیدی با افزایش درصد ایزوله پروتئین آب پنیرفاکتور L(روشنایی) افزایش داشت ولی افزایش درصد موسیلاژ دانه به، فاکتور a(زردی) را کاهش داد. نفوذپذیری نسبت به بخار آب فیلم ها نیز با افزایش درصد موسیلاژ دانه به، کاهش یافت.<br /> <br clear="all" /><br /> <br /> [1]. Whey protein isolate<br /> <br /> <br /> [2] .Quince seed mucilage
کلید واژگان: فیلم خوراکی,صمغ دانه به,ایزوله پروتئین آب پنیر,ویژگی های فیزیکی,مکانیکی و ممانعت کنندگی
211
203
http://fsct.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-1000-9326&slc_lang=fa&sid=7
زینب
زنگانه
100319475328460062928
100319475328460062928
Yes
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
علیرضا
صادقی ماهونک
100319475328460063389
100319475328460063389
No
دانشیار دانشکده علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
محمد
قربانی
100319475328460063608
100319475328460063608
No
دانشیار دانشکده علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
مهدی
کاشانی نژاد
100319475328460063634
100319475328460063634
No
دانشیار دانشکده علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نرجس
آقاجانی
100319475328460064052
100319475328460064052
No
استادیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده صنایع غذایی بهار، دانشگاه بوعلی سینا، همدان