You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تحلیل انرژی و اگزرژی فرآیند خشک کردن قطعات سیب در یک خشک‌کن هوای گرم
محسن بیگی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی استفاده از خواص لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس کانکئی جدا شده از عسل در تهیه آب انار پروبیوتیک
لیلا ناطقی، نیلوفر قربانی، ناصر تاج آبادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و جداسازی اولیه فرکشن های پپتیدی فرآورده تخمیری سس سوراغ
مهدی نیکو، رامین مناف فر، مهدی ایمانی، حسن احمدی گاولیقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML پتانسیل پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس های جدا شده از ماست لیقوان تبریز
محمود توکلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر عصاره های مختلف بره موم بر ماندگاری فیله ماهی کپور نقره‌ای در شرایط یخچال: ترکیبات شیمیایی، ارزیابی میکروبی و حسی
سیده زهرا سیدالنگی، علی اکبر شیخی کوهسار، مهشید شاملوفر، صابر شزیفیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی، فیتوشیمیایی و ضد میکروبی اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر جمعیت ریزاندامگان عامل مسمومیت و عفونت غذایی
فریده طباطبایی، بهروز علیزاده بهبهانی، علیرضا وسیعی، سید علی مرتضوی، فخری شهیدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص فیزیکی کدو مسمایی(.L Cucurbita pepo) در فرآیند سرخ کردن عمیق
نینا دلیری، فریبا زینالی، محسن اسمعیلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر غلظت‌های متفاوت گلیسرول و سوربیتول بر خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه ایزوله پروتئین کانولا
فرزانه ولی پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی فرمولاسیون بستنی گیاهی بر پایه شیر سویا و شیر کنجد و مقایسه ویژگی‌های آن با بستنی معمولی
سجاد قادری، مصطفی مظاهری تهرانی، سید محمد علی رضوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرجایگزین کردن نمک طعام با عصاره گیاه سیاه شور مصری در فرمولاسیون پنیر سفید ایرانی تولیدی به شیوه فراپالایش: با رویکرد رژیمی
صدیقه امیری، امیر شاکریان، محمد حجت الاسلامی، ساحل سها
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر سبوس گندم با اسید فیتیک کاهش یافته بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی مرغ برگر
الهه اکبری، جواد کرامت، مهشید جهادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر صمغ های اسفرزه و گزانتان بر ویژگی های فیزیکی، بیاتی و حسی کیک اسفنجی
سمیرا بیک زاده، سید هادی پیغمبردوست، مهدی بیک زاده، محمد اصغری جعفرآبادی، عزیز همایونی راد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی سینیتیک استخراج نشاسته از سیبزمینی با مدلهای تحلیلی و تجربی، با بهکارگیری الگوریتم ژنتیک
ریحانه حسن زاده، بهروز عباسی سورکی، جواد صیاد امین
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی قابلیت اتصال به کلسیم پپتیدهای زیست فعال حاصل از پروتئین دانه ی گوجه
نسیم مشگین فر، علیرضا صادقی ماهونک، بهروز اکبری، محمد قربانی، فیدل تولدرا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر گلیسرول و سوربیتول بر ریز ساختار و ویژگی های فیزیکو شیمیایی فیلم خوراکی ترکیبی ایزوله پروتئین کانولا- ژلاتین
آزاده رائیجی، علی معتمدزادگان، یحیی مقصودلو
چکیده  
XML بهینه سازی ترکیب پوشش خوراکی با کاربرد طرح مرکب بر عمر انباری و خواص کیفی میوه انجیر (Ficus Carica domestica L.)
ندا مومنی، میرخلیل پیروزی فرد، محمد علیزاده خالدآباد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر افزودن شیر ارزن بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA-5، باکتری های آغازگر ماست و برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست پروبیوتیک
سمیرا فرقانی، سیدهادی پیغمبردوست، جواد حصاری، رضا رضایی مکرم
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر آنزیم گلوکزایزومراز بر محلول گلوکزی و هیدرولیز محلول شکر سفید با آنزیم انورتاز جهت تولید شربت با فروکتوز بالا
خدیجه شیرانی بیدابادی، محمد حجت الاسلامی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی خواص آنتی اکسیدانی عصاره جلبک قهوه ای (Sargassum glaucescens) در شرایط آزمایشگاهی با استفاده از روش سطح پاسخ
علی طاهری، افره نصرتی، چکاوک خواجه امیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید مربای سیب با کالری کاهش‌یافته با استفاده از سوکرالوز و مالتودکسترین به جای شکر و بررسی ویژگی‌های کیفی آن
مهسا درویشی، محمد حجت الاسلامی، جواد کرامت
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر افزودن پودر چای سبز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتی‌اکسیدانی بستنی
علیرضا ملک نژاد، لیلا ناطقی، علیرضا شهاب لواسانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر سوکرالوز و مالتیتول برخواص فیزیکوشیمیایی و حسی ذرت حجیم شده به روش انفجاری شیرین
احمد کارگری دهکردی، سارا موحد، بیژن خورشیدپور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر کازئینات سدیم و عصاره نعناع فلفلی بر میزان پروتئولیز و خاصیت بازدارندگی آنزیم مبدل آنژیوتنسین در ماست پروبیوتیک بدون چربی
شهین زمردی، عزیزه رضایی، اصغر خسروشاهی اصل، حسن ملکی نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه اثر روش های مختلف استخراج بر خصوصیات ضداکسایشی عصاره های پالپ میوه ازگیل ژاپنی(Eriobotrya japonica Lindl.) در پایدارسازی روغن سویا
مجتبی دلفانیان، رضا اسماعیل زاده کناری، محمد علی سحری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر کیتوزان و کلرید کلسیم بر حفظ کیفیت پس از برداشت و ترکیب‌های پاداکسنده میوه توت‌فرنگی
حسین میغانی، ناصر برومند، اسحاق مقبلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پودر ژله حاوی پودر کدوحلوایی
فاطمه کریمی، سید حسین حسینی قابوس
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر بسته بندی نانوکامپوزیتهای زیست تخریب پذیر بر پایه پلی اتیلن- نشاسته- نانورس بر خصوصیات فیزیکوشیمایی قارچ دکمه ای
مهناز بنایان کرمانی، الهام مهدیان، رضا کاراژیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر تکنیک تبادل یونی و دما بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی محلول شکر خام و سفید
خدیجه شیرانی بیدابادی، محمد حجت الاسلامی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML غنی سازی غلات صبحانه با استفاده از پودر کدوحلوایی
فاطمه غفوری، سید حسین حسینی قابوس
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی پوشش‌دهی در کیک‌های فاقد گلوتن غنی‌شده با بتاکاروتن با روش سطح پاسخ
زینب بهاری، داود زارع، سارا موحد
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue