You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تأثیر شرایط فرایند اکستروژن پخت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی فراورده حجیم شده سورگوم
مرنضی جعفری، آرش کوچکی، الناز میلانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تشخیص وجود مشتقات خوکی در نمونه‌های گوشت و غذاهای بسیار فرآوری شده مشکوک با استفاده از روش واکنش زنجیره‌ای پلیمراز زمان واقعی
الهام ملکی، محمد قربانی، محمد حمید، علیرضا صادقی ماهونک، مرتضی خمیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر عصاره نانوریزپوشانی شده برگ گزنه در کنترل پایداری اکسایشی روغن سویا
رضا اسماعیل زاده کناری، پونه پناهی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر پوشش کیتوزان حاوی اسانس پونهکوهی بر ماندگاری گوشت فیله مرغ در دوره نگهداری در دمای یخچال
هدی حکیم، علی فضل آرا، مهرنوش تدینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید بستنی فراسودمند با پودر کدوحلوایی
مرضیه عاشورمحمدی، سید حسین حسینی قابوس
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر انجماد ترموالکتریک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، خصوصیات حسی و کیفیت میکروبی گوشت قرمز
آرزو سیاری، مجید جوانمرد، شهریار صرامی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل‌سازی اثر صمغ گزانتان بر خصوصیات بافتی کیک هویج
فخرالدین صالحی، مهدی کاشانی نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر پودرتفاله چغندر و صمغ ‌عربی بر ویژگی‌های‌خمیر و نان‌ بربری
بهزاد ناصحی، علی اکبر ابراهیمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر پیش تیمار امواج فراصوت و نوع حلال بر ظرفیت ضد اکسایشی و ترکیبات فنلی قهوه
هادی یوسفی ماکویی، عباس جلیل زاده، صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید پودر خرما به روش خشک کردن پاششی و ارزیابی متغیر‌های خشک کردن در خواص فیزیکی پودر حاصل
صدیقه مقبلی، سید مهدی جعفری، یحیی مقصودلو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی جایگزینی سوربات ها با پلی اول ها و تاثیر بر روی خواص فیزیکوشیمیایی ، میکروبی و بافتی کیک مافین
ایمان بهمنی، مرضیه بلندی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر پیش‌تیمارهای مختلف بر خصوصیات تغییر رنگ و بافت در خشک‌کردن لایه‌های سیب
علی متولی، سید جعفر هاشمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی اثر رنگ های طبیعی و مصنوعی بر برخی ویژگی های نان برنجی
زینب رفتنی امیری، سمیه سلمانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML انتخاب استاندارد داخلی مناسب جهت تعیین بازدهی اینتراستریفیکاسیون روغن سویا به کمک مایکروویو
لیلا دهقان، محمد تقی گلمکانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی فرمولاسیون شیر پسته با استفاده از روش سطح پاسخ و ارزیابی ویسکوزیته،خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن
سمانه گردابی طرقی، مهرناز امینی فر، مریم مصلحی شاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی ویژگیهای فیزیکی، بازدارندگی و آنتی اکسیدانی فیلم بیونانوکامپوزیت کفیران- نانورس حاوی آلفاتوکوفرول با استفاده از روش سطح پاسخ
ستاره عطالو، محمد علیزاده خالدآباد، هادی الماسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML عوامل موثر بر تولید و فعالیت آنزیم لخته کننده شیر در قارچ Rhizomucor miehei
پروانه راشدی، ناصر زارع، بهرام فتحی آچاچلوئی، رسول اصغری ذکریا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر عصاره نعنا فلفلی بر کیفیت روغن سویا در طی حرارت دهی مایکروویو
رضا فرهمندفر، علی امینی، شیرین فقیه نصیری، مریم اثنی عشری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی رهایش میکروکپسول‌های لیکوپن ساخته شده با دیواره پروتئین آب پنیر و مالتودکسترین توسط روش سطح پاسخ
آزاده سلیمی، یحیی مقصودلو، سید مهدی جعفری، علیرضا صادقی ماهونک، مهدی کاشانی نژاد، امان محمد ضیائی فر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر سطوح مختلف اینولین و کیتوزان بر ویژگی های فیزیکی وشیمیایی، حسی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در دوغ سینبیوتیک
بهرام فتحی آچاچلویی، هوشنگ محمودی مغاس
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی خواص ضد میکروبی لاکتوباسیلوس برویس جدا شده از خمیرترش آرد کامل جو
فرزانه کیا دلیری، علیرضا صادقی، مرتضی خمیری، مهدی کاشانی نژاد، مهران اعلمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی خاصیت ضدمیکروبی عصاره الکلی گیاه روناس صخره زی(Rubia Florida) بر باکتری های بیماریزای مواد غذایی
بهمن گرمهء، الهام مهدیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر تیمار میدان الکتریکی پالسی (PEF) بر کیفیت شربت خام استخراج شده از چغندر قند
کبری رضائی، مصطفی شهیدی نوقابی، خلیل بهزاد، عبدالمجید مسکوکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر افزودن پکتین بر روی ویژگی های فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه ی ذرت
المیرا عبدالعلی زاده، مهدی قره خانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر امواج فراصوت و آنزیم‌بری روی چروکیدگی قطعات سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن
جلال دهقان نیا، الهام رزاق پور، بابک قنبرزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی بیاتی کیک بدون گلوتن تهیه شده از آرد ارزن تیمار شده حرارتی- رطوبتی
بهاره فتحی، مهران اعلمی، مهدی کاشانی نژاد، علیرضا صادقی ماهونک
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی امکان تولید کباب لقمه غنی‌سازی شده با آرد هسته سنجد و فیتواسترول
سمیرا ملکی آذر، مریم فهیم دانش
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید و بهینه سازی پودر آب انجیر در خشککن پاششی نیمه صنعتی با نازل دو سیال
لیلا ناطقی، محبوبه جوکار، امید رضا روستا پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی هیدرولیز آنزیمی پرمیت حاصل از اولترافیلتراسیون شیر پنیرسازی
آزیتا نعمتی، محمد علیزاده، زهرا قاسم پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML به‌کارگیری امواج فراصوت در بهبود بافت و مقبولیت حسی کیک برنجی بدون گلوتن کم‌چرب
فریبا فریبا نقی‌ پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue