You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تأثیر اعمال ساسپتور در مایکروفر بر فاکتورهای کیفی پخت کیک فنجانی
صدیقه سلیمانی فرد، زهرا امام جمعه، محمد شاهدی، غلامرضا عسکری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی کیفیت گوجه فرنگی زیتونی (رقم سانتلا) بسته بندی شده در فیلم های پلی اتیلنی و نانو پلیمر سیلیکونی به روش اتمسفر تغییریافته
بهاره احمدی، بهجت تاج الدین، حسین احمدی چناربن
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر افزودن صمغ دانه بالنگو بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و خواص کیفی کیک اسفنجی
فخرالدین صالحی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی شرایط استخراج آنتی اکسیدانهای طبیعی گیاه چای کوهی به کمک امواج فراصوت
سروش رحیمی خویگانی، احمد رجایی، سید امیر حسین گلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی بهبود عمر ماندگاری قارچ دکمه ای به وسیله پراستیک اسید و اسانس زیره سبز
مژده پیرانی، مهرنوش تدینی، علی فضل آرا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر پوشش خوراکی بر پایه‌ی آلژینات حاوی روغن اساسی ضایعات پوست لیموترش و اسید اسکوربیک بر ویژگی‌های بافتی، رنگی، میکروبی و حسی برش تازه‌ی میوه‌ی به
مونا حدیدی، مینا کارگزاری، حسن گندمی نصرآبادی
چکیده  
XML بررسی اثر خرد کردن ریز بر ترکیب فیزیکوشمیایی و محتوی فیبر سبوس گندم
امین سرفراز، محمد حسین عزیزی، حسن احمدی گاولیقی، محسن برزگر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر اسانس آویشن شیرازی و بسته بندی تحت خلاء بر زمان ماندگاری سینه مرغ
سحر پیروز، محمدرضا خانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی، ترکیبات فنولی، اثر ضد میکروبی و برهمکنش اسانس زردچوبه و ریحان علیه برخی از باکتری های بیماری زا
افسانه سمیعی، فریده طباطبایی یزدی، مصطفی مظاهری طهرانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه تاثیر روش های مختلف استخراج بر بازدهی و ترکیب اسید چرب روغن دانه نارنج
محمد تقی گلمکانی، غلامرضا مصباحی، نرجس گرجی، مهرداد نیاکوثری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه تاثیر روش های کربن دی اکسید فوق بحرانی و آب زیر بحرانی بر محتوای ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی میوه زغال اخته
فروغ گیلانی، زینب رفتنی امیری، رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی، نمک و زمان قوام یابی بر روی خواص رئولوژیکی ژل سوریمی
شیرین اشرفی شهمیرزادی، علی معتمدزادگان، علی جعفرپور، بهرام شهره
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر افزودن آلوورا بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و بافت نان بربری
مجید جعفری، سید حسین حسینی قابوس
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاًثیر شرایط فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، عملکردی و میکروساختار پودرهای شیره خرما
خشایار سرابندی، علیرضا صادقی ماهونک
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه خصوصیات تورمی، بافتی و رئولوژی پخت برنج (طارم محلی) برداشت شده از شهرستان‌های ساری، فریدونکنار و نوشهر استان مازندران
رضا فرهمندفر، مریم اثنی عشری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر پیشتیمار متابیسولفیت سدیم و دمای خشک کردن بر خصوصیات کیفی زرشک بیدانه
مهدی خیاط، فرشته صفی خانی، مهدی جهانی، فرید مرادی نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر نوع بسته بندی بر ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان (Rainbow Trout)
فاطمه رمضان، محمدعلی سحری، عیسی گلشاهی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر بتاسیکلودکسترین و کلرید‌سدیم روی دانسیته ظاهری سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن
جلال دهقان نیا، ژیلا رنجزاد، بابک قنبرزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML جداسازی و شناسایی فنوتیپی باکتری‌های اسید لاکتیک ذاتی ماست تولید شده از شیر گوسفند عشایر منطقه الوند و ارزیابی پتانسیل تولید اسید آنها
نفیسه دعوتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی پارامترهای خشک کردن شلتوک نیم جوش و تأثیر خشک کن ترکیبی هوا گرم – فروسرخ بر راندمان برنج سالم (مطالعه موردی: رقم فجر)
ابراهیم تقی نژاد، محمد هادی خوش تقاضا، علی متولی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید پاستیل میوه ای بر پایه پوره کیوی با استفاده از هیدروکلوئیدهای ژلاتین و گوار و بررسی کاربرد شیره خرما بعنوان شیرین کننده طبیعی
پرند محمودی، حمید توکلی پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML طراحی، ساخت و کاربرد دستگاه بینی الکترونیکی در تشخیص سریع فساد گوشت چرخ شده شتر در بسته بندی هوا، خلاء و اتمسفر اصلاح شده
محمد جواد وریدی، مهدی وریدی، میثم وجدی، اعظم شریف پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی اثر پلی‌ساکاریدهای غلاف نخود فرنگی بر پایداری و رفتار جریانی امولسیون روغن در آب
مریم جلیلی صفریان، علی گنجلو، ماندانا بی مکر، سهیلا زرین قلمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی امکان تشخیص تقلبات عسل با استفاده از مدلسازی ماشین های بردار پشتیبان
زهرا فرهادیان، مسعود هنرور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی شرایط استخراج رنگدانه کورکومین از ریزوم زردچوبه با استفاده از تکنیک رویه سطح پاسخ (RSM)
شادی بلوریان، آیدا کامکار، مسعود نجف نجفی، علی محمدی ثانی، فرشته حسینی، حامد صابریان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی تولید پنیر فتای بدون آب گیری با استفاده از طرح آماری مخلوط
حنان لشکری، محمد جواد وریدی، محمد هادی اسکندری، مهدی وریدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر روش های مختلف استخراج بر کیفیت و کمیت روغن ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)
سارا وفا، محمود ناصری، مریم وفایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر حلالهای مختلف بر استخراج ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه هندوانه ابوجهل
صدیقه اسمعیل زاده بهابادی، فروغ یوسف زایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شناسایی ترکیبات شیمیایی و ارزیابی فعالیت ضدباکتریایی اسانس زرد چوبه (Curcuma longa) بر برخی از باکتری های شاخص مسمومیت غذایی در شرایط آزمایشگاهی
افسانه سمیعی، فریده طباطبایی، مصطفی مظاهری طهرانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه آب گوجه فرنگی و مخلوط سبزیجات فلفل دلمه ای، کرفس و گشنیز
مریم بابایی، مهناز هاشمی روان، رضوان پوراحمد
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue