You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML جداسازی و تشخیص گونه های مخمر روغنیSAGSGC Candida Orthopsilosi با استفاده از ژن ریبوزومی از ماهی سوف و بهینه سازی تولید روغن و توده زیستی از آن
لیلا قاسمی، حمیدرضا صمدلوئی، حسین جلالی، شاهرخ قرنجیک
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات تغذیه‌ای ایزوله پروتئینی دانه کدوی تخم کاغذی
سیده نرگس مظلومی، علیرضا صادقی ماهونک
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بکارگیری روش شبکه‌های عصبی مصنوعی در بررسی و تخمین برخی مشخصه‌های خشک‌کردن بادنجان و شلغم در یک خشک‌کن ترکیبی مایکروویو- همرفتی
محمد کاوه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML غنی‏سازی کلوچه بدون گلوتن با آرد شبه غلات کینوآ، آمارانت و گندم سیاه
غلامحسین حقایق، اسماعیل عطای صالحی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد آرد دانه خربزه و امولسیفایر لستین به‏عنوان جایگزین چربی در تولید بیسکوئیت کم‏چرب
غلامحسین حقایق، نفیسه زاوه ‏زاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تنوع زیستی باکتری‌های اسید لاکتیک دوغ محلی مشهد با استفاده از روش آنالیز ژن 16S rRNA و تعیین توانایی پروبیوتیکی سویه‌های جدا شده از آن

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر افزودن آرد کامل کینوا و صمغ زانتان برخصوصیات شیمیایی و حسی نان بربری به روش سطح پاسخ
شیما جلدانی، بهزاد ناصحی، حسن برزگر، نیازعلی سپهوند
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اعتباربخشی روش اندازه گیری آفلاتوکسینM1 در ماست
مهسا تبری، خشایار تبری، زهرا سالاری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر افزودن آرد خرفه بر خواص رئولوژیکی خمیر وکیفی نان مسطح بدون گلوتن بر پایه آرد برنج
فاطمه رضاقلی، سارا موحد، بابک غیاثی طرزی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل‌سازی فرایند پخت در حین استخراج روغن از دانه‌های آفتابگردان با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی در مقیاس صنعتی
حمید بخش آبادی، مرضیه وحدانی، معصومه مقیمی، مسعود بذرافشان، شیلان رشیدزاده، ابولفضل بوژمهرانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ترشح لیپاز و تولید دوکوزاهگزانوئیک اسید توسط سویه آئورانتیوکیتریوم رشد یافته در روغن کتان
ندا آموزیان، شهریار شاکری، محمود ملکی، احمد شاکری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر پرتودهی اشعه گاما بر خصوصیات کیفی میوه انار در طول انبار سرد
میثم اشتری، اورنگ خادمی، محمود سوف باف سرجمعی، حمیده افشار منش، محمدعلی عسکری سرچشمه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی همبرگر حاوی صمغ دانه "به" (Cydonia oblonga)
نگین یوسفی، فریبا زینالی، محمد علیزاده خالدآباد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر ژل امولسیفایرحاوی داتم و منوگلیسرید بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک فنجانی
مریم قنادرضایی، اکرم آریان فر، زهرا شیخ الاسلامی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه اثرات سدیم تری پلی فسفات، سدیم هگزا متا فسفات و تترا سدیم پیروفسفات بر روی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ران عمل آمده گاو
الهام زمانی، محمدرضا خانی، شادی مهدیخانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر نوع مخمر، زمان تخمیر و اثرات متقابل آنها بر قدرت تولید گاز مخمر نانوایی به روش‌ حجم سنجی گازوگرافی
زهرا کسائی، عزیز همایونی راد، حمیده همایونی راد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر سینرژیک لیزوزیم در پوشش کیتوزان حاوی اسانس زیره سبز
مژگان حیدری، پیمان مهستی شتربانی، افشین آخوندزاده بستی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML سینتیک کاهش قند‌های احیا کننده، تشکیل آکریل آمید و تغییرات رنگ طی سرخ کردن خلال سیب زمینی
حامد بیکی، ناصر همدمی، محمد شاهدی باغ خندان، سید امیر حسین گلی، جلال پورتقی، محمد آریاشاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی تأثیر استفاده از صمغ کتیرا و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری نوشیدنی حاوی دانه ریحان
اعظم حاج محمدی، میرخلیل پیروزی فرد، محمد شاهدی، محمد علیزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی بازیافت ویروس های روده ای از ماهی های پرورشی با استفاده از Male-specific coliphage (MS2)
مسعود یاورمنش، فریبا قیامتی یزدی، پرنیان پزشکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی استخراج ترکیبات فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه کاکوتی به کمک امواج فراصوت با روش سطح پاسخ
احمد رجایی، حسین میرزایی مقدم، نوشین برادران
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML خشک کردن برگ گیاه پولک(Stachys schtschegleevii Sosn.) پیش تیمار شده با فراصوت و بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آن
هما خدایی، نارملا آصفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تشکیل کانژوگه های لیزوزیم-دکستران با استفاده از حرارت دهی مایکروویو
محمد حسین مولایی فر، مهرداد نیاکوثری، محمود امین لاری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر پودر بزرک بر خواص ضد اکسایشی، میکروبی و حسی شکلات
زهرا حسن نژاد، صدیف آزادمرد دمیرچی، محمود صوتی خیابانی، سیدهادی پیغمبردوست، هانیه رسولی پیروزیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی همبستگی بین حضور ژن های تولید کننده شیگا توکسین (stx1 و stx2 ) در اشرشیا کلیO157 H7با پارامترهای میکروبی و شیمیایی در شیر خام
سیما انصاری، مسعود یاورمنش
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ترکیب اسید های چرب و کیفیت روغن استخراج شده از پساب پخت مقدماتی تون ماهیان در کارخانجات کنسرو سازی، اسکیپ جک(Katsuwonus pelamis) و یلوفین (Thunnus albacares)
وجیهه محمودی، جواد کرامت، محمد حجت الاسلامی، هومان مولوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی فعالیت ضد مخمری عصاره هیدروالکلی چای سبز درمحیط کشت و شیر استریل
سمیرا عیسی زاده رازلیقی، مرتضی خمیری، علیرضا صادقی، مهدی کاشانی نژاد، حبیب الله میرزایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر صمغ دانه ریحان بر ویژگیهای خمیر و کیک برنجی
فخرالدین صالحی، اشرف گوهری اردبیلی، مریم ساترابی، فاطمه سوری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر رنگ، سفتی و روش فرآوری گوجه‌فرنگی خام بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی رب گوجه‌فرنگی
زهرا غلامی منظور، ابراهیم احمدی، مصطفی کرمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML فرمولاسیون نانوامولسیون از اسانس مریم گلی (Salvia hypoleuca) و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی آن
ساسان قره‌نقده، حمیدرضا صمدلوئی، محمود صوتی خیابانی، سامان قره‌نقده
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue