You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML ارزیابی ویژگی های رنگی و بافت سنجی دانه های انار آماده مصرف طی دوره نگهداری و بهینه یابی شرایط مختلف بسته‌بندی با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)
مریم قربانی، ناصر صداقت، الناز میلانی، آرش کوچکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شناسایی ژن کد کننده باکتریوسین در شش سویه بومی لاکتوباسیلوس پلنتاروم
ملیحه السادات غلام زاده، محمدامین حجازی، ناهید حسین زاده قراجه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید کنسانتره پروتئینی از ضایعات صدف بزرگ Megapitaria squalid و بررسی برخی از خصوصیات شیمیایی آن
نصراله احمدی فرد، خولیو همبرتو کوردوا مورتو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی لبنی تخمیری(دوغ) حاوی پودر آب پنیر و استابیلایزر تجاری با استفاده از طرح سطح پاسخ
سید محمد مشکانی، سید علی مرتضوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر شیرخشک پس چرخ بر خواص بیاتی کیک یزدی
سیده معصومه پورسید، علی معتمدزادگان، جعفر محمدزاده میلانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر شیره ی خرما به عنوان جایگزین ساکازر بر خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکی کیک اسفنجی
بهاره شهیدی، مریم کلانتری، ساره بوستانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر صمغ‌های پکتین، زانتان،گوار و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری حالت ابری آب هویج پاستوریزه شده
مریم روشن ضمیر مشهدی، پیمان رجایی، حسین احمدی چناربن
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثرآرد سیب زمینی و هیدروکلوئید زانتان بر خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان تست
سارا موحد، گلسا خلعتبری محسنی، حسین احمدی چناربن
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر جایگزینی آرد گندم با مخلوط آرد ذرت-سیب زمینی بر خواص کمی و کیفی نان باگت
مجتبی هادیان، مهدی قیافه داودی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر نانورس روی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ممانعت‌کنندگی فیلم‌های بیوپلیمر کفیران
سید سعید حسینی، فرامرز خدائیان، سهیلا اسمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML توصیف کنتیک قهوه ای شدن آنزیمی برش های تازه سیب گلاب با استفاده از روش های مختلف آنالیز تصاویر دیجیتال
محمّد رضا صلاحی، آرش قیطران پور، محبت محبی، محمّد نوشاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز در شیر بر خواص فیزیکی پودر شیر کم‌چرب
حسین جوینده، حمیده نامور، مهرداد نیاکوثری، محمد حجتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر توان‌های مختلف خشک کن ریز موج بر کیفیت و کمیت اسانس مرزه بختیاری
بهرام حسین زاده سامانی، زهرا لری گویینی، شیدا فصیح زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تولید نان لواش به روش مخمر- نمک و تعیین ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر آن
سارا موحد، حسین احمدی چناربن
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر سرخ کردن بر بافت و رنگ سوسیس پری بیوتیک تولید شده با استفاده از بتاگلوکان و نشاسته مقاوم به هضم
رقیه امینی سرتشنیزی، هدایت حسینی، زهره امیری، رزیتا کمیلی، ماهرو عظیمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین برخی خواص فیزیکوشیمیایی و زمان مناسب نگهداری کنسانتره ارقام توت سفید در استان خراسان
شادی بصیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML جداسازی باکتری های تولید کننده آنزیم لیپاز از چربی شیر گاو و بهینه سازی اثر متغیرهای تاثیر گذار بر تولید آنزیم لیپاز در تخمیر غوطه وری
فریده طباطبایی یزدی، سید علی مرتضوی، سمیرا مرادی، علیرضا وسیعی، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص فیزیکو شیمیایی و حسی شیرآجیلی پاستوریزه درطول دوره نگهداری
زهرا سلیمان بیگی، رضوان پور احمد، مهناز هاشمی روان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره‌های آبی، اتانولی و هیدروالکلی اندام‌های هوایی گیاه سالویا خراسانیکا (Salvia chorasanica) علیه برخی باکتری‌های عامل فساد و مسمومیت
اعظم مهربان، محمدرضا عدالتیان دوم، محمد حسین حداد خداپرست، معصومه مهربان سنگ آتش
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید پودر خرما (Phoenix dactylifera) با خشک کن پاششی و بهینه سازی رنگ آن به روش سطح پاسخ
مریم ملکی، محمد حسین حداد خداپرست، سید محمد مشکانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر پرتودهی گاما بر برخی ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی، میکروبی و فعالیت ضد اکسایشی پسماند خشک انگور واریته‌ی سیاه سردشت
فاطمه ریاضی، فریبا زینالی، ابراهیم حسینی، هما بهمدی، مریم خانی، سپیده پوروطن دوست
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر صمغ زانتان و ایزوله پروتئین سویا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر پروسس
نعیمه عابدینی، علی نصیرپور، لیلا ناطقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کنسانتره پروتئین آبپنیر حاوی نیسین روی ماندگاری پنیر سفید آب نمکی
الناز قره محمدلو، عباس جلیل زاده، جواد حصاری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خشک کردن برگه‌های توت فرنگی با استفاده از آبگیری اسمزی
شهین شرافتخواه آذری، بهرام فتحی آچاچلوئی، کاظم علیرضالو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر شرایط فرآیند بر میزان آبگیری ورقه‌های نارنج
معصومه علیزاده شهریور، حجت کاراژیان، معصومه مهربان سنگ آتش
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر افزودن مقادیر مختلف کنسانتره نارنج، شهد خرما و شهد توت بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی نارنج
زینب رفتنی امیری، مریم اثنی عشری، رضا فرهمندفر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی در نوشیدنی پرتقالی تهیهشده از پرمیت هیدرولیزشده
آزیتا نعمتی، محمد علیزاده، زهرا قاسم پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهبود خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم‌های آلژینات سدیم با استفاده از نانوذرات رس
مهدی آل بوفتیله، مسعود رضائی، هدایت حسینی، مهدی عبدالهی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر افزودن پودر خشک پالپ پرتقال بر ویژگی‎های آرد، خمیر و نان بربری
معصومه احمدی بلوطکی، بهزاد ناصحی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر پودر گیاه سیر وحشی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ماست همزده
نجمه صفری، محمد فاضل، مهشید جهادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue