You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML جداسازی و تعیین برخی ویژگی‌های شیمیایی و کاربردی بخش‌های محلول و نامحلول صمغ ترواشی درخت بادام کوهی (صمغ فارسی)

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات انجماد و دو روش انجمادزدائی روی کیفیت غذایی فیله تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus)

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی میزان هیستامین در ماهیان تن مصرفی کارخانه های کنسروسازی استان قزوین

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر افزودن اینولین و فرآیند ریزپوشانی بر میزان زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی در طول دوره نگهداری ماست بستنی سین بیوتیک

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی برخی از عوامل موثر بر ضایعات نان های سنتی شهر زنجان

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه اثر زمان تخمیر اولیه، میانی و نهایی بر ویژگی‏های کمی و کیفی نان بربری

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی پایداری ویژگی های شیمیایی و فیزیکی ماست قالبی بی چربی حاوی شیر بافت دار در دوره نگهداری

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر آنتی اکسیدان گیاهی عصاره دانه انگور برکیفیت شیمیایی، حسی و لکه سیاه میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در دمای 18 – درجه سلسیوس به مدت شش ماه

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر فرایند تصفیه غشایی بر پارامترهای اکسایشی روغن کانولا

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML جداسازی ریز سازواره های تولیدکننده سلولاز از خاک و بهینه سازی فعالیت Filter Paperase بهترین سویه

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر گلیسرول و سوربیتول بر ویژگیهای فیلم های خوراکی ایزوله پروتئین سویا به روش سطح پاسخ

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثرات رئولوژیکی افزودن عصاره ی سبوس برنج به آب پرتقال به منظور غنی سازی آن

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگیهای رئولوژیکی شیره انگور

چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue