You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تعیین برخی ترکیبات شیمیایی میوه و هسته نسترن کوهی
سهیلا زرین قلمی، مینا ختایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فرار روغن کنجد با استفاده از فیبرپلی استر حاوی نانو ذرات پلی پیرول به عنوان روش ریز استخراج فاز جامد از فضای فوقانی
سجاد پیرسا، محمد علیزاده، نادر قهرمان نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر انجماد، پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون بر ویژگی های امولسیون روغن در آب تثبیت شده با صمغ دانه قدومه شهری و کنسانتره پروتئین آب پنیر
آرش کوچکی، محمدعلی حصاری نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین تازگی میگوی پرورشی (گونه وانامی) با استفاده از خواص فیزیکی و مکانیکی
محمد رضا گلی، مهدی قاسمی ورنامخواستی، مجتبی نادری بلداجی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی اثر برخی تیمارهای پس از برداشت بر افزایش عمر انبارمانی قارچ تکمه‌ای
فهیمه سرلک، اورنگ خادمی، جواد عرفانی مقدم
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین درجه توسعه‌یافتگی صنایع‌ لبنی استان‌های ایران؛ کاربرد تکنیک تاکسونومی عددی
زهرا فزونی اردکانی، همایون فرهادیان، غلامرضا پزشکی راد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی سینتیک خشک شدن برگه‌ی سیب پرتودیده با تابش گاما
حسن کیانی، سیده هدی یوسفیان، آیت محمد رزداری، رحیم ابراهیمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات عملکردی پنیرهای پیتزای موزارلا و پروسس در طول دوره نگهداری
سید مهدی عرفانی جوانفکر، محمدباقر حبیبی نجفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر حلالهای مختلف بر محتوای فنلی کل و فعالیت ضداکسایشی عصاره غلاف نخود فرنگی
مسعود قربانی، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر- مونوگلیسرید بر کیفیت فیش فینگر کپور نقره‌ای طی نگهداری در یخچال
مصطفی صیاد، ابراهیم علیزاده دوغیکلایی، اسحق زکی پور رحیم آبادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر ترکیب بیوپلیمر- رزین سقز بر خواص فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب
فرشید نیک فر، محمد باقر حبیبی، محمد حسین حداد خداپرست، محمد علی رضوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر پایداری فیزیکی و خصوصیات رفتار جریان امولسیون روغن در آب تهیه شده توسط همگن ساز سرعت بالا
مسعود نجف نجفی، آرزو فاضلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر نوع بیوپلیمر، دما و رطوبت نسبی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و پایداری ترکیبات زیست فعال زعفران ریزپوشانی شده
بهروز قرآنی، رسول کدخدایی، علی آل حسینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مروری بر فراورده های لبنی آنالوگ، مزایا و معایب
محسن قدس روحانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر جایگزینی شکر با شیره خرما بر ویژگی‌های رئولوژیکی و حسی کوشاب
عزیز همایونی راد، فرناز حاجی اقراری، عطا خداویردی وند کشتیبان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی خشک‌کردن مغز فندق در خشک‌کن مادون قرمز با پیش‌تیمار مایکروویو به کمک روش سطح پاسخ
مریم احمدی قویدلان، رضا امیری چایجان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه میزان اسید فیتیک نان‌ لواش سنتی تهیه ‌شده از مخمر نانوایی و خمیرترش و بررسی تغییرات بافتی آن
نسرین بیگ محمدی، مصطفی کرمی، فرانک بیگ محمدی، علیرضا اطمینان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر غلظتهای مختلف نمک خالص و مخلوط بر ویژگیهای حسی و میکروبی تخم نمک سود قزل آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال
بهاره شعبانپور، گلنار قربانیان، پرستو پورعاشوری، سید مهدی اجاق، سید مصطفی عقیلی نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید ظروف خوراکی مناسب برای بسته بندی مواد غذایی و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی آنها با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)
فائزه صابری، ناصر صداقت، الناز میلانی، آرش کوچکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر پارامترهای عملیاتی و زمان نگهداری بر ویژگی‌های کیفی و میکروبی نوشیدنی فراسودمند شیر-هویج
بیوک آقا فرمانی، جواد حصاری، صمد بدبدک، روح اله پاشایی بهرام
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تهیه و ارزیابی بایو نانوکامپوزیت بر پایه پلی ساکارید سویا/نانو دی اکسید سیلیسیم/عصاره اسپند
تارا مظفریان، صاحبعلی منافی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی تاثیر استفاده از صمغ کتیرا در خمیرابه بر ویژگی های ناگت بوقلمون و مقایسه آن با صمغ کربوکسی متیل سلولز (CMC)
محبّت محبّی، آرش قیطران‌پور، سید امیر اولیایی، محمّد رضا صلاحی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر کرایوپرتکتانت، آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و سرعت دور هموژنایزر در ریزپوشینه‌کردن روغن بزرک به روش توده‌ای شدن مرکب
آرزو قربانپور، علی نصیرپور، امیرحسین گلی، محمد طیبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی انتقال جرم طی آبگیری اسمزی به کمک فراصوت ورقه‌های انبه و بهینه‌سازی با روش سطح پاسخ
صادق ریگی، عنایت الله نقوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شبیه‌سازی و مدل‌سازی دو بعدی فرآیند حرارت‌دهی اهمیک در یک سیستم غذایی دو فازی
سجّاد قادری، علی اکبر مؤیدی، سیّد امیر اولیایی، محمّدرضا بخش امین
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر شرایط استخراج و ترسیب بر راندمان و خواص عملکردى ایزوله پروتئینی کلزا
جلال محمدزاده، علیر ضا قدس ولی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین درجه حرارت ژلاتینه شدن ارقام برنج با استفاده از دستگاه اندازه گیری سریع ویسکوزیته (RVA)
فاطمه حبیبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات بافتی و حسی پخشینه مالتعسلی
محمد دیانت، فخری شهیدی، مسعود تقی زاده، سید محمدعلی رضوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری آریل انار با استفاده از پوشش‌های خوراکی (ژل آلوئه‌ورا و پکتین) در انبار سرد
زهرا سادات حسینی، فرید مرادی نژاد، محمد رضا وظیفه شناس
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML (یادداشت پژوهشی): بهبود کیفیت آرد با تعیین نسبت اختلاط گندم های رقم مروارید (منطقه کردکوی) و وارداتی بزوستایا
زینب رفتنی امیری، مریم شمشیرساز
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue