You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی اثر استویا و اینولین بر روی ساختار، خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی رژیمی
نسا غیبی، زینب رفتنی امیری، محمدرضا کسائی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی شاخص های شیمیایی، حسی و میکروبی فساد برگر تلفیقی (کپور‌نقره‌ای- گوشت قرمز) در طول مدت نگهداری در دمای یخچال
آزاده لیراوی، لاله رومیانی، علی فضل آرا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی فرمولاسیون کره کدو حلوایی حاوی میکروکریستالین سلولز و نشاسته اصلاح شده براساس ویژگی های بافتی و رنگی به روش سطح پاسخ
معصومه مهربان سنگ آتش، پریوش مشتاقی، مژده صراف
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شناسایی باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی
رضا حاجی محمدی فریمانی، محمد باقر حبیبی نجفی، بی بی صدیقه فضلی بزاز، محمد رضا عدالتیان، احمد رضا بهرامی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر مراحل آماده سازی، انجماد و رفع انجماد بر میزان کل ترکیبات فنولیک، اسید آسکوربیک، فعالیت ضداکسایشی، بافت و عناصر معدنی فلفل دلمه ای (Capsicum annuum)
ندا چنانی صالح، سید امیر حسین گلی، جواد کرامت، لاله مهدی پور، مریم حقیقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی امکان تولید نوعی گستردنی از روغن سویا و شیر لاکتیکی
یدالله ترکاشوند
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید آبمیوه سین بیوتیک: بررسی تاثیر pH، بریکس، اندیس فرمالین و رئولوژی
محمدیار حسینی، محمود رضازاد باری، محمد علیزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر پوشش دهی با صمغ چرخک (Launaeaacanthodes) بر ماندگاری بادام زمینی
جعفر محمدزاده میلانی، لیلا نصرالله نتاج، حامی کابوسی، گیسو ملکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و رنگ پنیر سفید ایرانی فراپالوده کم‌چرب حاوی جایگزین‌های چربی با استفاده از روش سطح پاسخ
حدیث رستم آبادی، حسین جوینده، محمد حجتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ترکیبات موثره و فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata)
عادله محمدی، سعیده عربشاهی دلویی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه اثر جایگزینی قند اینورت با ساکارز بر میزان آکریل آمید و سایر ویژگی‌های شیمیایی بیسکویت مادر و پتی بور
آرپا خچومیان، راضیه نیازمند
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی رفتار رئولوژیکی مخلوط صمغ کتیرا با صمغ های قدومه شیرازی، فارسی و خرنوب
فاطمه سادات سادات مصطفوی، رسول کدخدایی، بهاره عمادزاده، آرش کوچکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید سوسیس تخمیری پروبیوتیک بعنوان غذایی فراسودمند با استفاده از سویه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم V299 و لاکتوباسیلوس رامنوسوس GG
الهام عطار، سارا موحد، مهناز مظاهری اسدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر فرکانس‌های تلفیقی و ترکیب‌های زمانی متفاوت امواج فراصوت روی دفع رطوبت طی سرخ‌کردن قطعات سیب‌زمینی
سمیرا محمد علی نژاد، جلال دهقان نیا، سیدحسین جلالی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از فناوری خشک کردن و انجماد (دهیدروفروزن) در افزایش ماندگاری برگه‏های چغندرقرمز
جواد اسدی، مهدی قیافه داودی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی میزان آنتوسیانین و تانن های محلول و نامحلول در دو رقم پسته Pistacia vera L))
شیما آزاده دل، پریچهر حناچی، عذرا صبورا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه پایداری حرارتی روغن های زیتون فوق بکر وارداتی و ایرانی
فایق مولودی، پیمان قجربیگی، اشرف حاج حسینی بابایی، اصغر محمدپور اصل
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر فراصوت بر استخراج پلی‌ساکاریدها از غلاف نخود فرنگی
مریم جلیلی صفریان، علی گنجلو، ماندانا بی مکر، سهیلا زرین قلمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر افزودن موسیلاژ قدومه شیرازی بر ویژگیهای فیزیکی، بیاتی و حسی کیک اسفنجی
سمیرا بیک زاده، هادی پیغمبردوست، محمد اصغری جعفرآبادی، عزیز همایونی راد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پودر انار تولید شده با روش خشک کردن کف‌پوشی
فخری شهیدی، مهدی وریدی، محبت محبی، صفیه خلیلیان، محمد خلیلیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ایزوله پروتئینی و آرد دانه آفتابگردان آجیلی تحت شرایط مختلف استخراج
لاله مهریار، محسن اسمعیلی، مهدی مهدی، فریبا زینالی، روح‌الله صادقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر افزودن صمغ های پکتین،AMD و لوبیای لوکاست بر میزان پایداری و درجه کدری دوغ طعم دار شده با دود
مصطفی کرمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی‌های بیولوژیکی، فیزیکی و شیمیایی دانه‌ی گندم تحت تأثیر دما و غلظت متفاوت گازهای اکسیژن، ازت و دی‌اکسیدکربن
عاطفه مقصودلو، سید‌ مهدی جعفری، الهام آل‌حسینی، الیا شاهکوه‌محلی، علی آل‌حسینی، الهام اسدپور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML پیش‌بینی پاسخ آکوستیک، شاخص تردی و سفتی میوه خیار با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی
مهدی جهانگیری صالح، سید رضا حسن بیگی، محمد ابونجمی، محمود لطفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML جداسازی و شناسایی ساختار گلوکومانان موجود در ریشه گیاه سریش ایرانی (Eremurus persicus)
کامبیز جهان بین، معصومه بیگی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدلسازی و بهینه یابی خصوصیات بافتی و فیزیکوشیمیایی کیک کم کالری پخته شده به روش مایکروویو با استفاده از متدولوژی سطح پاسخ (RSM)
زهرا نظری، ناصر صداقت، آرش کوچکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی حضور ژن مقاومت به متی‌سیلین (mecA) در جدایه‌های استافیلوکوکوس اورئوس با منشأ مواد غذایی
علی فضل آرا، داریوش غریبی، مسعود قربانپور، سمیه نوروزی بلداجی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تطبیقی اصالت فراورده‌های گوشتی در سه جامعه‌ی آماری اصفهان، تبریز و تهران
مهسا علی کرد، جواد کرامت، حسن ممتاز، عزیز همایونی راد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر عصاره رزماری بر ممانعت از اکسیداسیون چربی‌ها و رشد باکتری استافیلوکوس اورئوس در گوشت چرخ کرده گاو
ژیلا قاسمی، پیمان مهستی، سکینه نوری سعیدلو، آوات قاسمی، سیده لیلا نصیری، پروین آیرملو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تهیه و ارزیابی بایو نانوکامپوزیت بر پایه نشاسته سیب زمینی/ نانو خاک رس/اسانس نعناع فلفلی
سارا مظفریان، صاحبعلی منافی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue