You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تاثیر جیره حاوی گیاهان دارویی بر ویژگیهای حسی، میکروبی و ماندگاری گوشت بلدرچین ژاپنی
نجمه خادمی پور، بهزاد ناصحی، محمد طاهانژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر امولسیفایرها و صمغهای بومی روی تشکیل و برخی ویژگی‌های فیزیکی و رئولوژیکی نانوامولسیون اسانس روغنی پوست پرتقال
عادل میرمجیدی، سلیمان عباسی، زهره حمیدی اصفهانی، محمدحسین عزیزی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر پوشش مالتودکسترین بر خواص خلال سیب‌زمینی سرخ شده با استفاده از روش سطح پاسخ
مریم خضری پورعرب، محمد حجتی، وحید سمواتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های نفوذ‌پذیری به بخار آب، مکانیکی، حرارتی و ریز‌ساختار فیلم‌های خوراکی بر پایه ژلاتین ماهی کپور سر‌گنده
سیده خدیجه حسینی، علی معتمدزادگان، زینب رفتنی امیری، شبنم حمزه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی مقایسه ای اثر عصاره های میوه درخت کاج و آنتی بیوتیک های انتخابی بر تعدادی از میکروارگانیسم های شاخص عفونت و مسمومیت غذایی در شرایط آزمایشگاهی
هانیه کاشانی، فریده طباطبایی یزدی، سید علی مرتضوی، فخری شهیدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر جایگزینی شکر با شیرین‌کننده استویوزید و عصاره خرما بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک‌های اسفنجی
عماد احمدی، یحیی مقصودلو، محمد حسین عزیزی، مهران اعلمی، محمد قربانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر دمای هوا و رطوبت نهایی شلتوک بر درصد ترک و ضریب تبدیل ارقام برنج ایرانی در خشک‌کن بستر سیال
مهدی خدادادی، محمد هاشم رحمتی، محمدرضا علیزاده، عباس رضایی اصل
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر افزودن ترکیبات هیدروکلوئیدی گوار و زانتان بر رفتار رئولوژیکی دوغ کم چرب
عباس مهجوریان، سید علی مرتضوی، محسن مختاریان، شادی جعفری سواره
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر تیمار مایکروویو بر میزان گلیکوزیله شدن کانژوگه های حاصل از واکنش مایلارد لیزوزیم-مالتودکسترین
محمد حسین مولایی فر، محمود امین لاری، مهرداد نیاکوثری، ساره بوستانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی برخی متغیرهای موثر بر ویژگی های اسیدی شدن خمیر ترش مایع
امین سرفراز، محمد حسین عزیزی، زهره حمیدی اصفهانی، علی ظفری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML افزایش تولید روغن غنی از اسیدهای چرب غیر اشباع ضروری در مخمر مولد چربی یارویا لیپولیتیکا با موتاسیون و روش غربالگری سرولنین
مرجان انشاییه مرجان انشاییه، آزاده عبدلی، محبوبه مدنی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدلسازی و تعیین پارامتهای سینتیکی تولید بتاگالاکتوزیداز توسط Bacillus licheniformis در تخمیر ناپیوسته
سیده الهه موسوی فر، معصومه انوری، غلام خیاطی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر فرایند مالتسازی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت دو رقم جو استان گلستان
سمیرا قاسمی دماوندی، علی رضا قدس ولی، فاطمه فاضلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی پایداری اکسیداسیون روغن زیتون بکر با استفاده از اسانس رزماری
ملیحه کرامت، محمد تقی گلمکانی، محمود امین لاری، نصیره علوی، مسعود نوروزی، شهرام شکرفروش
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر صمغ‌های زانتان و گوار بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر
محمد سعید دهدشتی ها، سید ابراهیم حسینی، عاطفه اصفهانی مهر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر نانوذرات دی اکسید تیتانیوم بر روی ویژگیهای مکانیکی و خواص انتقالی بسته بندیهای پلی اتیلن ترفتالات (PET)
مهدی فرهودی، سید محمد موسوی، رحمت ستوده قره باغ، زهرا امام جمعه، عبدالرسول ارومیه ای
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیرات میزان نشاسته آسیب دیده در آرد بر کیفیت ماکارونی تولیدی
نسیم سالور، مانیا صالحی فر، محمد حسین عزیزی، رضا افشین پژوه
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue