You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تشکیل کمپلکس محلول پروتئین‌های شیر–بخش محلول صمغ‌های بومی ایرانی و بررسی تاثیر غلظت بسپارهای زیستی بر رفتار فازی سامانه‌ها
فاطمه آذری کیا، سلیمان عباسی، زهره حمیدی، محمدحسین عزیزی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر فعالیت پروتئولیتیکی و تولید اگزوپلی‌ساکارید توسط آغازگر‌های بومی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ماست‌های تولیدی
الهه امانی، محمد هادی اسکندری، سید شهرام شکرفروش، محمد امین حنیف پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر ویژگیهای کیفی مخمر نانوایی در تولید ضایعات نان (مطالعه موردی در شهر زنجان)
سیمین حق نظری، سهیلا زرین قلمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر غلظت‌های مختلف سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم و دمای نگهداری بر خصوصیات میکروبی آلبالو خشک در طی نگهداری
الناز شارفی آبادی، محمد حسن شاه حسینی، مانیا صالحی فر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر جایگزینی ساکارز با شیره خرما و قند مایع خرما بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر بیسکوئیت
غلامرضا مصباحی، حسن منصوری، مهسا مجذوبی، عسگر فرحناکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ورود باکتری Listeria monocytogenes به حالت «زنده اما غیر قابل کشت» در فرآیند حرارتی فرآوری مواد غذایی
مهدی ذوالفقاری، مسعود رضائی، مهدی فروزنده مقدم، اشرف محبتی مبارز، هدایت حسینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه امکان استفاده از عصاره جلبک Enteromorpha intestinalis به منظور کنترل برخی پاتوژن‌های غذایی
محمد خضری احمدآباد، مسعود رضائی، مهدی ذوالفقاری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی‌های کارکردی و رئولوژیکی ژلاتین پوست ماهی کپور سرگنده (Hypophtalmichthys nobilis)
الهه ابویی، سید علی جعفرپور، علی معتمد زادگان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه تاثیر امواج کوتاه و متوسط مادون قرمز بر پارامترهای خشک شدن برش های هلو در شرایط خلأ
رضا امیری چایجان، بهنام علائی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر صمغ‌های قدومه شهری (Leidium perfoliatum) و زانتان بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان قالبی تهیه شده از آرد گندم
هادی باقری، آرش کوچکی، محبت محبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ویژگیهای رئولوژیکی دینامیک (نوسانی) پنیر پیتزای پروسس آنالوگ حاوی ایزولهی پروتئین سویا در جایگزینی جزئی کازئینات
فرناز رضائیان عطار، جواد حصاری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نشاسته های فسفریله و هیدروکسی پروپیله گندم
علیرضا یوسفی، سید محمد علی رضوی، محبت محبی، عبدالرضا نوروزی، محمدرضا اکبرزاده توتونچی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر اسید استئاریک بر خواص حرارتی، سد کنندگی و مورفولوژی فیلم های خوراکی بر پایه ثعلب
محمد اکرامی، زهرا ا امام جمعه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شناسایی میزان تقلب آب در آبلیموی طبیعی با استفاده از جدول جستجوی منطق فازی
علیرضا یوسفی، شهلا خدابخش اقدم
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر جایگزینی ساکاروز با اینولین و ترکیبات حجم دهنده روی ویژگی‌های رئولوژیکی و اندازه ذرات شکلات تلخ کم‌کالری
شکوفه بیطرف، سلیمان عباسی، زهره حمیدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثرنسبت های مختلف آرد کامل سویا به عنوان جایگزین ارده ویژگی های بافتی، رئولوژیکی و حسی کرم ارده
فاطمه پورحاجی، مصطفی مظاهری تهرانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ترکیبات و استخراج موسیلاژ مخلوط برگ و ساقه گیاه ( Malva neglecta )
مریم محمدی، محمد فرجی، قاسم فدوی، مریم سلامی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue