You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML سینتیک تغییرات محتوای اسید اسکوربیک، محتوای فنول کل و ظرفیت ضداکسایشی آب نارنج طی فرآوری حرارتی
سارا آقاجان زاده سورکی، امان محمد ضیائی فر، مهدی کاشانی نژاد، یحیی مقصودلو، ابراهیم اسماعیل زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین شرایط بهینه فرآیند خشک‌کردن پسته در خشک‌کن مایکروویو بسترسیال
معین زرین‌نژاد، رضا امیری چایجان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه اثر اینولین، فروکتوالیگوساکارید و پلی‌دکستروز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی آب سیب شفاف طی 6 ماه نگهداری در دو دمای C˚ 4 و C˚25
عزیز همایونی راد، هلاله حجت انصاری، سید رفیع عارف حسینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه پروفایل اسید های چرب و اندیس های فیزیکوشیمیایی کره های سنتی گوسفندی و گاوی
ساناز رزم، اسماعیل عطای صالحی، رضا غیاثوند
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر افزودن صمغ کاراگینان برخصوصیات کیفی نوشیدنی گردو
ریحانه احمدزاده قویدل، هدی عسکری، مهدی قیافه داودی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی روش تولید و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، ریز ساختاری و حسی پنیر آروشه
مرضیه بلندی، سمانه پیرانی، رضا پاشا، مریم بیک محمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی رفتار خشک کردن دانه‌های ذرت در خشک‌کن استوانه‌ای دوار غیر مداوم
عماد امیری، حسینعلی شمس آبادی، مهدی کاشانی‌نژاد، علی اصغری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی آلودگی میکروبی هوای قسمت‎های مختلف تولید کارخانجات لبنی
مجتبی بنیادیان، عزیزاله ابراهیمی، فاطمه افلاکیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر سدیم کازئینات و ژلاتین بر ویژگی‏های حسی، پردازش تصویر و بافت نمونه‏های موس شکلاتی
سعید میرعرب رضی، محبت محبی، محمد حسین حداد خداپرست، آرش کوچکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر‌بخشی عصاره گل‌های رازک علیه مخمر نانوایی و گروهی از کپک‌های عامل فساد نان
مرضیه محمدی، مرتضی خمیری، سید هادی رضوی، مهران اعلمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرروش های مختلف استخراج بر میزان ترکیبات فنلی، توکوفرولی و خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره شوید
معصومه حسن نیا، پیمان آریایی، اسماعیل فتاحی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کنسانتره تمشک تولید شده به وسیله تکنیک‎های خلأ و مایکروویو
شیما یوسفی، قاسم یوسفی، عاطفه امیری ریگی، زهرا امام جمعه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی روش مناسب استخراج DNA کپک Aspergillus niger از رب گوجه فرنگی
رضا کاراژیان، محمد باقر حبیبی نجفی، مسعود یاورمنش، محمدرضا عدالتیان، حمیدرضا پوریان فر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه شاخص‌های کیفیت، بار میکروبی و ترکیب اسیدهای چرب بافت ماهیان دودی سفید و کفال طلایی بازارهای شمال ایران
مسعود هدایتی فرد، نشاط پورمولایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی پارامترهای فیزیکی در میزان تولید آنزیم لیپاز توسط آسپرژیلوس نایجر PTCC5010 در محیط حاوی شیره خرما و بررسی خصوصیات آن
مهدیه قمری، فریده طباطبایی یزدی، ایران عالم زاده، منوچهر وثوقی، مهدی وریدی، هانیه صفری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر جوانه‌ی گندم فرآیند شده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی دسر شیری
فاطمه غیاثی، مهسا مجذوبی، عسگر فرحناکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شناسایی ریزسازواره های نمونه های دوغ صنعتی ایرانی
نیلوفر باقری پور فلاح، سید امیر محمد مرتضویان فارسانی، هدایت حسینی، فرزانه شهراز، ایاد بهادری منفرد
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue