You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML جداسازی و شناسایی فلور لاکتیکی کیمچی تولید شده در ایران بر پایه روش‌های بیوشیمیایی و مولکولی
فریده طباطبایی یزدی، علیرضا وسیعی، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و پذیرش کلی شیر طعم دار سلامتی بخش حاوی عصاره پوست انار و شهد خرما طی نگهداری در سرما
رؤیا کاظمی زاده، وجیهه فدائی نوغانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر جایگزینی شکر با پوره خرما بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی دونات
وحیده شیخ زاده، اسماعیل عطای صالحی، محمد حسین حداد خداپرست
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML جداسازی و شناسایی مخمر تریکوسپورون آساهی تولید کننده آنزیم لیپاز از کیمچی و بهینه سازی پارامترهای موثر بر تخمیر و تولید لیپاز
فریده طباطبایی یزدی، سمیرا مرادی، بهروز علیزاده بهبهانی، علیرضا وسیعی، سید علی مرتضوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر غلظت های مختلف آرد سویا بر کیفیت نان بدون گلوتن حاصل از آرد برنج
گیسو ملکی، مصطفی مظاهری طهرانی، فاطمه شکرالهی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر مهار کنندگی ویتامین های 3B ،6B و مخمرهای اتولیز شده بر پایه ساکارومیسس سرویزیه بر تشکیل آکریلامید در شرایط آزمایشگاهی
پیمان قجربیگی، ابوالفضل کامکار، اشرف حاج حسینی، علی میثاقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی مدل‌سازی ریاضی، سینتیک و انرژی مصرفی خشک کردن ژل آلوئه ورا در خشک کن هوای گرم با قابلیت بازگردش هوای خروجی
محمد اسماعیلی ادبی، سید رضا موسوی سیدی، داود کلانتری، بابک قوامی عدل
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی برخی تغییرات خواص کیفی ژل آلوئه ورا در خشک‌کن بازگردشی جریان هوای گرم
محمد اسماعیلی ادبی، سید رضا موسوی سیدی، داود کلانتری، احمد تقی زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی جایگزینی ثعلب با صمغ دانه مرو و تاثیر آن بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سنتی
سیده مرضیه میرزائی، علی محمدی ثانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ویژگیهای فیزیکوشیمیایی انتخابی و پذیرش کلی ماست تهیه شده از تلقیح باکتریهای آغازگر ماست و عصاره کمبوجا
مهسا مکوندی، وجیهه فدائی نوغانی، کیانوش خسروی دارانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن دانه نارنج استخراج شده به روش های مختلف
نرجس گرجی، محمد تقی گلمکانی، غلامرضا مصباحی، مهرداد نیاکوثری، محمد هادی اسکندری، سارا مزیدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی سینتیک خشک شدن پسته رقم کله قوچی در خشک کن چرخشی هوشمند جدید تحت خلاء
سجاد نادری پاریزی، بابک بهشتی، امیدرضا روستاپور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر جایگزینی ایزوله پروتئینی سویا و دمای سرخ کردن بر کاهش جذب روغن دونات
مریم عجم، راضیه نیازمند، اشرف گوهری اردبیلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی میزان تجمع فلزات سنگین کادمیوم ، سرب و روی در بافت خوراکی عضله ماهی کاراس(Carassiu sauratus) تالاب بین المللی بندرانزلی
علی اصغر خانی پور، مینا احمدی، مینا سیف زاده، قربان زارع گشتی، کامران زلفی نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی‮های فیزیکی و شیمیایی آرد دانه چند گندم سخت و کیفیت پخت فرآورده خمیری آنها‬ ‬‬‬‬‬‬
رضوان مفیدی، محمد سعید یارمند، محمد امین محمدی فر، رضا افشین‎پژوه، وحید جمالی ماربینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی، لیپولیز، پروتئولیز و حسی ماست‌ تغلیظ شده تولوق و توربا در طول زمان نگهداری
کاظم علیرضالو، جواد حصاری، صدیف آزادمرد دمیرچی، صفر فرج نیا، بهرام فتحی آچاچلویی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue