You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML ارزیابی ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانس گیاهان خوشاریزه Echinophora cinerea Boiss و چای کوهی Stachys lavandulifolia Vahl در شرایط آزمایشگاهی
مریم زارعلی، محمد حجتی، سعید تهموزی دیده بان، حسین جوینده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر پرتو دهی صمغ کتیرا بر توانایی این صمغ در پایدارسازی امولسیون روغن در آب
ندا ملاخلیلی میبدی، محمد امین محمدی فر، خدیجه عبدالملکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اندازه‌گیری مقدار روغن، پروفیل اسیدهای چرب و فیتواسترول‌های چند اکوتیپ مختلف دانه روغنی ماریتیغال در شمال غرب کشور
بهرام فتحی آچاچلوئی، کاظم علیرضالو، صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر زمان برداشت میوه روی میزان ترکیبات آنتی‌اکسیدانی روغن برخی از ارقام زیتون (Olea europaea L.) در منطقه رودبار
صدیقه رستمی اوزمچلوئی، محمود قاسم‌نژاد، محمد رمضانی ملک رودی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی و مقایسه میزان بازدهی و استخراج ترکیبات رنگی و طبیعی چغندر قرمز با استفاده از روش‌های عصاره‌گیری خیساندن و فراصوت
آزاده ظهوری، فریده طباطبایی یزدی، سید علی مرتضوی، فخری شهیدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر روشهای مختلف آماده سازی اولیه (کامل، شکم خالی و فیله شده) بر کیفیت و مدت ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای˚C18-
بهاره شعبانپور، صونا کلته، افسانه ندیمی، فاطمه گلعلی پور، مریم آذری به، مرضیه کی شمس، محیا نامدار
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر روش های کشتار بر کیفیت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در دمای 4 درجه سانتیگراد
مهدی کمالی، اسحق زکی پور رحیم آبادی، عباسعلی مطلبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی کلاژن دیواره بدن خیار دریایی گونه horrens Stichopus خلیج چابهار و ژلاتین حاصل از آن
گیلان عطاران فریمان، علی طاهری، نورا برزکار
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر افزودن هیدروکلوئیدهای ژلان،کتیرا و پکتین با متوکسیل بالا در پایدارسازی دوغ
نعیمه کارآموز، علی محمدی ثانی، حسن رشیدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد صمغ اسفرزه و آنزیم آلفا آمیلاز قارچی روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی دونات
لادن دهقان تنها، مهدی کریمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از آب خربزه به‏عنوان یک رومال جدید جهت بهبود خصوصیات تکنولوژیکی و حسی نان باگت
نفیسه زاوه ‏‏زاد، غلامحسین حقایق، علی محمدی ثانی، حسین نیک پویان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر فرآیند غشایی اولترافیلتراسیون بر خصوصیات کیفی آب نارنج
محمدمهدی سیدآبادی، مهدی کاشان نژاد، علیرضا صادقی ماهونک، یحیی مقصودلو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی استخراج عصاره ازگیل با استفاده از روش مخلوط و اثر آن بر تعدادی از باکتری های عامل عفونت در شرایط آزمایشگاهی
فریده طباطبایی یزدی، بهروز علیزاده بهبهانی، علی الغونه، حسین زنگانه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی نگرش مصرف‌کنندگان نسبت به کشاورزی ارگانیک (موردمطالعه: استان البرز)
سید حمزه میرسلیمی، همایون فرهادیان، شقایق خیری، فرهاد خسروانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML پیش‌بینی برخی خصوصیات حرارتی، فیزیکی و مکانیکی میوه بنه پس از خشک‌کردن با خشک‌کن پیوسته نیمه‌صنعتی به کمک شبکه‌های عصبی مصنوعی
ساسان خیاطی، رضا امیری چایجان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی مقایسه‌ای استخراج عصاره فلفل قرمز به روش‌های امواج فراصوت و حرارتی و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر
زهرا دهله ای، مریم فهیم دانش، محمدعلی سحری
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue