You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تاثیر زمان نگهداری در دمای محیط بر خصوصیات نان نیمه پخته حجیم قالبی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه یابی فرمولاسیون پنیر پیتزای پروسس با استفاده از طرح آزمایشی مخلوط محدود شده

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد طیف سنجی رامان در بررسی غیرمخرب پارامترهای کیفی گوجه فرنگی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر نگهدارندگی اسانس دارچین و درجه حرارت نگهداری بر روی میزان رشد E. coli O157:H7 در همبرگر با استفاده ازتکنولوژی ترکیبی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML سینیتیک خشک کردن دانه های انار و میزان انرژی مصرفی در خشک کردن به روش مایکروویو

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی خواص مکانیکی و فیزیکی فیلم های خوراکی آلژینات کلسیم

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تهیه و بررسی ویژگی های کیفی برگه خرمالو

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه اثر اسید فرولیک و اسید تانیک بر پایداری رنگ و ویژگیهای ارگانولپتیکی آب انار در زمان های مختلف نگهداری در دمای 5°C

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ترکیب شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب هسته خرما

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی شرایط مختلف نگهداری میوه زیتون و اثر آن بر کیفیت روغن استحصالی در منطقه گلستان

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین برخی خواص فیزیکی سه رقم شلتوک در رطوبت های مختلف

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML فیلم های خوراکی: شاخص های کیفی و روش های تولید

چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue