You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تاثیر زمان نگهداری در دمای محیط بر خصوصیات نان نیمه پخته حجیم قالبیچکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه یابی فرمولاسیون پنیر پیتزای پروسس با استفاده از طرح آزمایشی مخلوط محدود شدهچکیده -
متن کامل (PDF)
کاربرد طیف سنجی رامان در بررسی غیرمخرب پارامترهای کیفی گوجه فرنگیچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر نگهدارندگی اسانس دارچین و درجه حرارت نگهداری بر روی میزان رشد E. coli O157:H7 در همبرگر با استفاده ازتکنولوژی ترکیبیچکیده -
متن کامل (PDF)
سینیتیک خشک کردن دانه های انار و میزان انرژی مصرفی در خشک کردن به روش مایکروویوچکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی خواص مکانیکی و فیزیکی فیلم های خوراکی آلژینات کلسیمچکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه اثر اسید فرولیک و اسید تانیک بر پایداری رنگ و ویژگیهای ارگانولپتیکی آب انار در زمان های مختلف نگهداری در دمای 5°Cچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ترکیب شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب هسته خرماچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی شرایط مختلف نگهداری میوه زیتون و اثر آن بر کیفیت روغن استحصالی در منطقه گلستانچکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین برخی خواص فیزیکی سه رقم شلتوک در رطوبت های مختلفچکیده -
متن کامل (PDF)
فیلم های خوراکی: شاخص های کیفی و روش های تولیدچکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue