You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تأثیر زمان یخ‌گذاری روی کیفیت میگوی پرورشی وانامی
نسرین پراشیده، ابراهیم علیزاده دوغیکلایی، مهدی محمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML رفتار فیزیولوژیکی میوه خرمالو، رقم کرج، در پاسخ به تیمار پس از برداشت آب گرم و دمای انبارداری
اورنگ خادمی، ذبیح اله زمانی، یونس مستوفی، سیامک کلانتری، موسی رسولی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی پارامترهای خشک شدن لایه نازک حبه‌های انار در خشک‌کن ترکیبی خلأ – خورشیدی
بهنام علائی، رضا امیری چایجان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر بازدارندگی اسانس زیره سبز و نیسین بر میزان رشد استرپتوکوکوس اینیایی در فیله ماهی قزل آلا با استفاده از تکنولوژی ترکیبی
لاله رومیانی، نوردهر رکنی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) و هیدروکلوئیدهای آگار و گوار روی فعالیت آب، بافت، پارامترهای رنگی و پذیرش کلی پاستیل میوه ای بر پایه پوره کیوی
اسماعیل خزایی پول، فخری شهیدی، سید علی مرتضوی، محبت محبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر بسته‌بندی فعال با پوشش پلی وینیل کلرید بر بازارپسندی قارچ دکمه‌ای
نیره کریمی، لاله مشرف
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر چربی و ماده خشک بر برخی از ویژگیهای پودر دوغ تولید شده به روش آزمایشگاهی
کمیل رشیدی، مرتضی مشایخ، امیر محمد مرتضویان، زهره امیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر پوشش خوراکی ژلاتین بر کیفیت فیش فینگر کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال
صونا کلته، ابراهیم علیزاده دوغیکلایی، مصطفی یوسف الهی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی و مقایسه ویژگی های ضد باکتریایی عصاره های آبی دانه دو واریته کرچک روی پاتوژن های شاخص غذایی
ثمانه حاتمی، مسعود یاورمنش، علی محمدی ثانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کارآیی زئولیت و اسید سیتریک در کنترل رشد کپک و تولید آفلاتوکسین در ضایعات نان های خشک در سطح شهر مشهد و مدل سازی آن به روش شبکه های عصبی مصنوعی
زهره معصومیان، مسعود یاورمنش، مصطفی شهیدی نوقابی، محمود صادقی، محمد سهرابی بالسینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML جداسازی و شناسایی بیوشیمیایی و مولکولی باکتری‌های لاکتوباسیلوس با پتانسیل پروبیوتیکی از شیر گاوی و ماست سنتی شهرستان خوی
طاهره نریمانی، علیرضا تاری‌نژاد، محمد امین حجازی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تهیه و تعیین برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیلم زیست‌تخریب‌پذیر پروتئینی از دانه گاو دانه (Vicia ervilia)
اکرم عربستانی، مهدی کدیور، محمد شاهدی، سید امیر حسین گلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر پوشش خوراکی لیپیدی (گلیسریل منواستئارات یا موم کارنوبا) بر زمان ماندگاری کشمش
اعظم ایوبی، ناصر صداقت، مهدی کاشانی‌نژاد، محبت محبی، نجمه یوسف‌تبار
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیبر پوسته و مغز هسته‌ی خرما
فاطمه شکرالهی، مسعود تقی زاده، آرش کوچکی، محمدحسین حداد خداپرست
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر مخلوط صمغ قدومه شیرازی–پروتئین آب پنیر تغلیظ شده بر پایداری امولسیون روغن ذرت در آب
آسیه علی پور، آرش کوچکی، رسول کدخدایی، مهدی وریدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر بنتونیت و ژلاتین بر شاخص های تصفیه شربت خام چغندر قند به منظور تولید قند مایع
عیسی جاهد، محمد حسین حداد خداپرست، محمد الهی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر نسبت‌های مختلف فاز آبی، پروتئین‌ها و امولسیفایرها بر ویژگی‌های رئولوژیکی کره کم‌چرب
نفیسه واحدی، مصطفی مظاهری طهرانی، سید محمدعلی رضوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML افزایش زنده‌مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بهبود خواص کیفی در ماست سین بیوتیک با استفاده از فیبر سیب و گندم
شهین زمردی، نجمه آبرون، اصغر خسروشاهی اصل
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل‌سازی ریاضی فرآیند خشک‌شدن لایه نازک میوه گلابی و بررسی اثر دما و سرعت هوای خشک کن بر تغییر رطوبت نسبی هوای خروجی
محمد مهدی حیدری، سید مهدی نصیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید و ارزیابی خواص رئولوژیکی و حسی نان تافتون حاوی دانه روغنی بزرک
محمد هادی روزگار، محمد شاهدی، ناصر همدمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue