You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML مقادیر عناصر معدنی عمده در عضلات سه گونه از ماهیان جنوب دریای خزر

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML جداسازی و شناسایی فلورلاکتیکی پنیر لیقوان از تولید تا رسیدن

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مروری بر روش های سالم سازی سرد شیر

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی افزودن آرد جو و لاکتوباسیلوس پلانتاروم (ATCC43332) بر خواص کیفی نانهای تست

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های میکروبی اسپاگتی حاوی آرد کامل سویا

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثردمای پاستوریزاسیون بر بافت و ویژگیهای حسی کنسرو خاویار تاسماهی ایرانی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر پوشش ژلاتینی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر درصد ماده جامد محلول و دما بر خواص حرارتی- فیزیکی آب انار شفاف

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه اثرات بهداشتی مونولورین در لورک (غذای سنتی حاصل از آب پنیر)

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تغییرات شیمیایی و حسی ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) طی نگهداری به حالت انجماد (C º 18-)

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی تغییرات رنگ آب نارنج حاصل از مراحل مختلف تولید در طی نگهداری

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی فاکتورهای موثر بر خواص مکانیکی، کدورت و نفوذ پذیری نسبت به بخار آب فیلم های خوراکی بر پایه صمغ تراگاکانت با استفاده از روش پاسخ سطح

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر نوع رنت، ظرف نگهداری و زمان رسیدن بر ویژگی های میکروبی و فیزیکو شیمیایی پنیر محلی کردی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی های میکروبیولوژیک نوشیدنی شیری تخمیری پروبیوتیک حاوی اسید پروپیونیک در پایان تخمیر و طی نگهداری یخچالی

چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue