You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
مقادیر عناصر معدنی عمده در عضلات سه گونه از ماهیان
جنوب دریای خزرچکیده -
متن کامل (PDF)
جداسازی و شناسایی فلورلاکتیکی پنیر لیقوان از تولید تا رسیدنچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی افزودن آرد جو و لاکتوباسیلوس پلانتاروم (ATCC43332) بر خواص کیفی نانهای تستچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای میکروبی اسپاگتی حاوی آرد کامل سویاچکیده -
متن کامل (PDF)
اثردمای پاستوریزاسیون بر بافت و ویژگیهای حسی کنسرو خاویار تاسماهی ایرانیچکیده -
متن کامل (PDF)
اثر پوشش ژلاتینی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچالچکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر درصد ماده جامد محلول و دما بر خواص حرارتی- فیزیکی آب انار شفافچکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه اثرات بهداشتی مونولورین در لورک (غذای سنتی حاصل از آب پنیر)چکیده -
متن کامل (PDF)
تغییرات شیمیایی و حسی ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) طی نگهداری به حالت انجماد (C º 18-)چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی تغییرات رنگ آب نارنج حاصل از مراحل مختلف تولید در طی نگهداریچکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی فاکتورهای موثر بر خواص مکانیکی، کدورت و نفوذ پذیری نسبت به بخار آب فیلم های خوراکی بر پایه صمغ تراگاکانت با استفاده از روش پاسخ سطحچکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر نوع رنت، ظرف نگهداری و زمان رسیدن بر ویژگی های میکروبی و فیزیکو شیمیایی پنیر محلی کردیچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگی های میکروبیولوژیک نوشیدنی شیری تخمیری پروبیوتیک حاوی اسید پروپیونیک در پایان تخمیر و طی نگهداری یخچالیچکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue