You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تأثیر بخاردهی بر خواص بافتی خمیر خرمای کبکاب
فاطمه مدرسی، احمد مستعان، میر خلیل پیروزی فرد، محمد علیزاده خالد آباد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی میزان اسیدفیتیک و روی نان های مسطح شهر اهواز
محمد حجتی، علیرضا جهانگیری، محمدعلی نجفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه تولید زایلیتول توسط مخمر رودوتورولا موسیلاژینوزا جداشده از طبیعت
فروغ عسگری، غلامرضا قزلباش، ایرج نحوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر آب خربزه به عنوان یک افزودنی طبیعی بر خصوصیات فارینوگرافی خمیر و بهبود کیفیت نان بربری نیمه حجیم
نفیسه زاوه‏‏ زاد، غلامحسین حقایق، حسین نیک پویان، هانیه رحمانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات سوربیتول، گلیسرول و لاکتیک اسید بر روی خواص مختلف لایه‌های نازک تهیه شده از کازئین
وجیهه حشمتی، محمدرضا کسایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی تاثیر پوشش دهی و شرایط سرخ کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی فلافل سرخ شده به روش عمیق
نسیم حسن پور، محبت محبی، مهدی وریدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر پوترسین و آب سرد بر ویژگی های کیفی و انبارمانی میوه انبه (Mangifera indica L)
پیمان آذر کیش، منصوره شمیلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی تاثیر پیش تیمار مایکروویو و دمای سرخ کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کدوی سرخ شده به روش عمیق
محبت محبی، نسیم حسن پور، بهداد  شکرالهی یانچشمه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر زمان بخار دادن و پخت بر ماندگاری و بهبود کیفیت نان ترکیبی (گندم – سورگوم)
بهاره صحرائیان، لادن دهقان تنها، زهرا شیخ الاسلامی، فریبا نقی‏ پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر بهبود دهنده امولسیفایرSSL در خواص رئولوژیکی خمیر حاوی تفاله سیب
شیما معززی، سید مهدی سیدین اردبیلی، اورنگ عیوض زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه سینتیک خشک شدن و چروکیدگی ورقههای نازک سیبزمینی در خشککن جریان هوای موازی
امید رضا روستاپور، ندا مفتون آزاد، احمد خالواحمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات ژلاتین ماهی کپور نقره ای و پکتین بر خواص بافتی و رنگ پخشینه
سیدحسن جلیلی، سید پژمان حسینی شکرابی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه تاثیر افزودن بهبوددهنده های اسیدی و خمیر ترش بر امتیاز بیاتی درنان بربری
نرگس رحیمی، مهدی کریمی، هاشم پورآذرنگ، سید علی مرتضوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی عملکرد دستگاه های درجه بندی سیب با استفاده از شناسایی لهیدگی و دمگل سیب و تکنیک ماشین بینایی
سمیرا کریمی، اشکان نیکیان، ابوذر ولایتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شناسایی عوامل موثر در ایجاد برند در شرکتهای صنایع غذایی
فاطمه شهسوار، اصغر عالم تبریز
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر تیمار های مختلف در کنترل قهوه ای شدن انجیر نیمه مرطوب (پرسی) رقم سبز استهبان
نوشین فرجی، ندا مفتون آزاد، عسکر فرحناکی، فوژان بدیعی، سید ابراهیم حسینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی ترکیب ژل بهبود دهنده برای بهبود خواص خمیر و نان بربری به روش سطح پاسخ
امیر پورفرزاد، محمد حسین حداد خداپرست، مهدی کریمی، سید علی مرتضوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر افزودن ایزوله پروتئینی نخود و اسید آسکوربیک بر خصوصیات رئولوژی خمیر آرد گندم به روش سطح پاسخ
سید محمد مشکانی، زهرا پورفلاح، حمید توکلی پور، سید حامد رضا بهشتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر دو نوع امولسیفایر و آنزیم لیپاز بر کاهش بیاتی دونات روغنی منجمد
لادن دهقان تنها، مهدی کریمی، مانیا صالحی فر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر نوع ژلاتین بر ویژگی‌های کاربردی ماست قالبی فاقد چربی
علی معتمدزادگان، سید احمد شهیدی، سید هاشم حسینی پرور، سعیده ابدالی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر فشار خلأ و زمان ماندگاری بر خصوصیات کیفی گوجه فرنگی و هویج
آرش ابراهیمیان، رضا طباطبایی کلور، جعفر هاشمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue