You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی روند تغییرات رنگ خرمای مضافتی در طی خشک کردن به منظور انتخاب دمای بهینه هوای خشک کن

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر ضد آفلاتوکسین زایی عصاره آویشن شیرازی Zataria)multiflora) در مغز پسته پوشش یافته با کنسانتره پروتئینی آب پنیر ( WPC)

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات کیفی گوشت ماهی کپور معمولی پس از صید و کشتار به روش‏های خون‏گیری و یخ‏گذاری

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه ترکیب شیمیایی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس های پونه کوهی (Mentha longifolia L.) و زیره سبز (Cuminum cyminum L.) در سوپ

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خوردگی و مهاجرت یونهای فلزی در سیستم حرارت دهی اهمیک در مواد غذایی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML طراحی، ساخت و بررسی عملکرد سیستم حرارتی اهمیک ناپیوسته

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر شرایط فرآیند بر ویژگی‌های بافتی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر نوع بسته بندی و اتمسفر اصلاح شده بر ویژگیهای نان بربری غنی شده با آرد کامل سویا

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی های میکروبیولوژیک نوشیدنی شیری تخمیری پروبیوتیک حاوی اسید پروپیونیک در پایان تخمیر و طی نگهداری یخچالی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر فرایند مالت‌سازی بر خواص فیزیکوشیمیایی جو (رقم صحرا) و امکان استفاده از جو مالت‌‌نشده به‌عنوان افزودنی مکمل

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات فیزیکی و بهینه سازی فرمولاسیون فیلم خوراکی با استفاده از ایزوله پروتئین نخود (Cicer arietinum L.)

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر حرارت دهی بر خواص عملکردی آرد سویا

چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue