You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
اثر عصاره آویشن شیرازی (.Zataria multiflora Boiss) بر ماندگاری فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) شور و بسته بندی شده در خلاء در شرایط یخچال: ارزیابی میکروبی، شیمیایی و خصوصیات حسیچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی برخی ترکیبات فنلی در محیط تالو اولئینچکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر تلقیح Lactobacillus casei، به عنوان یک نگهدارنده زیستی بر کیفیت میکروبی و شیمیایی فرآورده دودی ماهی سفیدچکیده -
متن کامل (PDF)
اثر صمغ زانتان بر ویژگیهای بافتی و رئولوژیک پنیر سفید ایرانی کم چربچکیده -
متن کامل (PDF)
ویژگیهای فیزیکی فیلم های امولسیونی تهیه شده از پروتئین گلوبولین کنجاله پسته و اسید استئاریکچکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر گلوتن و امولسیفایر DATEM بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و حجم مخصوص نان اشترودلچکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه راکتورهای بیوفیلمی با بستر متحرک و ناپیوسته متوالی جهت تصفیه فاضلابهای شور صنایع غذاییچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر جایگزینی آرد گندم با آرد چاودار بر زمان ماندگاری نان سنگکچکیده -
متن کامل (PDF)
دانه جوالدوز (Catalpa bignonioides)، منبع غنی از اسید لینولنیک مزدوجچکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر شیر خشک سویا بر روی خواص رئولوژی خمیر نان بربریچکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی کیفیت ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) منجمد شده قبل و بعد از جمود نعشی، طی نگهداری در یخچال (°C1±4)چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه اثرات پخت به روش سنتی و مایکروویو بر خصوصیات شیمیایی و حسی ماکارونیچکیده
مدل سازی میزان پذیرش عمومی نان حجیم قالبی بسته بندی شده در انواع فیلم های نانوییچکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue