You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML اثر عصاره آویشن شیرازی (.Zataria multiflora Boiss) بر ماندگاری فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) شور و بسته بندی شده در خلاء در شرایط یخچال: ارزیابی میکروبی، شیمیایی و خصوصیات حسی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی برخی ترکیبات فنلی در محیط تالو اولئین

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر تلقیح Lactobacillus casei، به عنوان یک نگهدارنده زیستی بر کیفیت میکروبی و شیمیایی فرآورده دودی ماهی سفید

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر صمغ زانتان بر ویژگی‌های بافتی و رئولوژیک پنیر سفید ایرانی کم چرب

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ویژگیهای فیزیکی فیلم های امولسیونی تهیه شده از پروتئین گلوبولین کنجاله پسته و اسید استئاریک

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر گلوتن و امولسیفایر DATEM بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و حجم مخصوص نان اشترودل

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه راکتورهای بیوفیلمی با بستر متحرک و ناپیوسته متوالی جهت تصفیه فاضلابهای شور صنایع غذایی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر جایگزینی آرد گندم با آرد چاودار بر زمان ماندگاری نان سنگک

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML دانه جوالدوز (Catalpa bignonioides)، منبع غنی از اسید لینولنیک مزدوج

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر شیر خشک سویا بر روی خواص رئولوژی خمیر نان بربری

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی کیفیت ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) منجمد شده قبل و بعد از جمود نعشی، طی نگهداری در یخچال (°C1±4)

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه اثرات پخت به روش سنتی و مایکروویو بر خصوصیات شیمیایی و حسی ماکارونی

چکیده  
XML مدل سازی میزان پذیرش عمومی نان حجیم قالبی بسته بندی شده در انواع فیلم های نانویی

چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue