You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تاثیرافزودن پودر تفاله گوجه فرنگی و پودر تفاله چغندرقند بر خواص فارینوگرافی خمیر نان

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تغییرات چربی و ترکیب اسیدهای چرب ماهی کپور نقره ای طی مراحل کنسروسازی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شیوع گونه های ویبریو در میگوهای دریایی (Paeneus monodon) صید شده از سواحل جنوبی ایران

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید بیوامولسیفایر (امولسان) از باکتری Acinetobacter calcoaceticus و بررسی تأثیرآن در فرایند بیاتی و کیفیت نان بربری

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر عصاره های پونه کوهی و جوز هندی بر رشد و بقاء استافیلوکوکوس ارئوس در جوجه کباب آماده پخت

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثرات ضد قارچی پوشش های خوراکی بر پایۀ کربوکسی متیل سلولز حاوی سوربات پتاسیم بر گونه های تولید کننده آفلاتوکسین آسپرژیلوس در پسته

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر گلوتن بر ویژگی های اسپاگتی حاوی آرد کامل سویا

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی برخی خواص فیزیکی لیموترش جهرمی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی مغز دو رقم بادام درختی تحت بارگذاری برشی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کنترل باکتری Alicyclobacillus acidoterrestris در آب سیب به وسیله عصاره های پوست انار

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر جایگزینی چربی شیر با روغنهای گیاهی بر خواص فیزیکو شیمیایی پنیر پیتزای پروسس

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML جنبه های کیفی آبجوی بدون الکل (ماءالشعیر)

چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue