You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تأثیر غلظت نمک روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر سفید آب نمکی ایرانی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر عصاره‌ی سیر بر خواص شیمیایی، میکروبی و حسی مهوه تولیدی از ماهی آنچوی (Stolephorus indicus) تازه و خشک

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه کارایی آزمون های کیفی طبقه بندی گندم با تاکید بر روش نوین ژل گلوتنین ماکروپلیمر

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی رشد و تولید 2CO در سویه های صنعتی ساکارومایسس سرویزیه مناسب برای تولید مخمر نانوایی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تسریع رساندن خرمای مضافتی به وسیله آب و محلولهای اسید استیک و کلرید سدیم داغ

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر پوشش خوراکی و شرایط عملیات بر خشک کردن اسمزی قارچ دکمه ای

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی همبستگی بین کیفیت و میزان RNA ویروسی استخراج شده از شیرخام با میزان ماده خشک شیرخام به منظور شناسایی ملکولی ویروسهای روده ای براساس مدل سطح پاسخ

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از میکروسکوپ اپی فلورسانس در مطالعه ریز ساختارخمیر نان

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی میزان سرب و کادمیوم در قارچهای خوراکی پرورشی در سطح شهر تهران

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر چیتوزان بر افزایش عمر پس از برداشت و ویژگی های کیفی انگور رقم شاهرودی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی میزان آلومینیوم و برخی از عناصر سنگین در چای های پرمصرف شهر تهران در سال 1386

چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue