You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تأثیر افزودن سبوس جو دو سر بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان سنگک

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تخمین پایداری نسبی روغنهای نباتی بر حسب آزمونهای تسریع شده

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML میزان رطوبت تعادلی و گرمای ایزوستریک جذب و دفع خرمای استعمران

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات کیفی، کالری زایی و عناصر معدنی چهار رقم خرمای عمده استان خوزستان

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر روشهای آماده‌سازی و آبگیری بر سرعت و زمان خشک شدن انگور بیدانه قرمز

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML نقش تصور تکنولوژی بر رفتار مصرف ‌کننده؛ مورد کاوی در صنایع غذایی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر جایگزینی قند مایع خرما با قند اینورت در کیک لایه ای

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین باقیمانده آنتی بیوتیک در لاشه طیور صنعتی به روش F.P.T در استان مازندران

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی کدو مسمایی جهت فرآیند سرزنی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استخراج ترکیبات فنولیک پوست سیب زمینی راموس با دو روش اولتراسوند و پرکولاسیون و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره آن در روغن سویا

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آب لیموی بسته بندی شده در ظروف PET

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تغییرات رطوبت، بافت و خصوصیات حسی پسته تحت تأثیر دمای برشته کردن و زمان نگهداری

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خاصیت آنتیاکسیدانی و ضد میکروبی عصارهی متانولی پوست سبز پسته (Pistachia vera)

چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue