You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تأثیر سیستم‌های مختلف تغذیه‌ای (آلی، شیمیایی، تلفیقی) و باکتری های افزاینده رشد (PGPR) برعملکرد دانه، روغن و اسیدهای چرب آفتابگردان

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهبود کیفیت خمیر و ماکارونی تازه تولید شده از آرد نول با استفاده از هیدروکسی پروپیل سلولز

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهبود خواص ژلاتین پوست کاریچون ماهی (Saurida tumbil) با استفاده از سولفات منیزیم، صمغ کتیرا، گلیسرول، ساکاروز و نیترات آمونیوم در pH های مختلف

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر تخمیر لاکتیکی (لاکتوباسیلوس پلانتاروم) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، عطر و طعم، بیاتی و خصوصیات پوسته نان نیمه‌حجیم (باگت)

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر غنی‌سازی با ترکیب NaFeEDTA بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکویت

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی و تعیین حداقل غلظت بازدارندگی(MIC) دی استات سدیم بر برخی از میکروارگانیسم های عامل فساد در نوشابه های گاز‌دار در محیط کشت

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی های عملکردی کربوکسی متیل سلولز تولیدی از تفاله چغندرقند در مقایسه با سایر قوام دهنده ها در سس کچاپ

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه تغییرات ترکیب فیزیکو شیمیایی، باکتریایی و خواص حسی ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio فیله شده با شکم خالی طی فرآیند نمک سود خشک

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص فیزیکو شیمیایی کنسانتره کشمش و تغلیظ شربت آن به روش حرارتی درمقیاس آزمایشگاهی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید و ویژگی های حسی کنسانتره آب گوجه فرنگی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر شرایط خشک کردن ورقه نازک پرتقال بر میزان انرژی مصرفی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید امولسیون کننده امولسان با استفاده از باکتری Acinetobacter calcoaceticus RAG-1 ATCC-31012

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر دو گونه صمغ کتیرای ایرانی (اصفهان و اسفراین) بر ویژگی های رئولوژیک سس مایونز

چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue