You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی خواص فیزیکوشیمیایی سه رقم سیب زمینی استان گلستان و تاثیر آن بر خواص خلال نیمه سرخ شده

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین مقادیر عناصر معدنی سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم، آهن، روی و مس در کبد و کلیه گاومیش های کشتار شده در کشتارگاه صنعتی ارومیه

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر اشعه گاما روی شاخص بازهای ازته فرار (TVB-N) و خواص حسی میگوی سفید هندی (Penaeus indicus)

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ترکیب اسیدهای چرب برخی از ژنوتیپ های انتخابی گردو Juglans regia L.) ) در استان مرکزی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شبیه سازی مدل سینتیک خشک شدن بستر نازک پرتقال رقم تامسون با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر پیش تیمار با اتیل اولئات و نوع بسته بندی بر خصوصیات کیفی توت خشک شده در طی مدت نگهداری

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه مقدار بار باکتریایی و مقدار آمین های بیوژنیک قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در طول زمان نگهداری در یخ

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی و مقایسه تاثیرافزودن اسیدهای آلی و خمیرترش برپارمترهای تخمیری و حجم مخصوص نان بربری

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی توانایی گونه مخمر ساکارومایسس سرویزیه جهت کاهش آفلاتوکسین موجود در پسته

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مواد غذایی اصلاح شده ژنتیکی: فرصت ها و چالش ها

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثرات فرآوری و نگه داری بر کیفیت شیر تبخیرشده

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مروری بر کاربرد لفاف‌های خوراکی در مواد غذایی

چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue