You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی تغییرات آهنگ تبخیر، ضریب انتشار رطوبت موثر، انرژی فعال سازی و انرژی مصرفی خشک کردن برش‌های نازک قارچ در خشک کن مایکروویو – خلا سعید مینایی1، علی متولی2، رسول همتیان3، سلیمان عباسی4،عبدالرحمن قادری5، غلام حسن نجفی6

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر ضدمیکروبی فیلم خوراکی کازئینی حاوی اسانس آویشن شیرازی بر سه میکروارگانیسم بیماریزای غذائی عاطفه برومند1، منوچهر حامدی2 ، زهرا امام جمعه2 *، سید هادی رضوی3

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر هیدروکسی پروپیلاسیون بر خصوصیات رئولوژیکی، مورفولوژیکی و گرمایی نشاسته گندم و جودوسر بهاره صابری1، مهسا مجذوبی2 ، عسگر فرحناکی2

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل سازی ریاضی تراکم میکروبی بر اساس روش امپدانس در فیله گوشت ماکیان و بررسی تطابق آن با مقدار ازت فرار تام (TVN) علی فضل آرا 1، مهدی پورمهدی بروجنی2، فروغ جافری3

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML آلودگی به آفلاتوکسین ها و اکراتوکسین A در فلفل قرمز ایرانی پس از برداشت رزیتا سالاری1 ، محمد باقر حبیبی نجفی2، محمد طاهر بروشکی3، سید علی مرتضوی2، محسن فتحی نجفی4

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید ایزوله پروتئین ماهی و سوریمی از ماهی کپور و بررسی مؤلفه های رنگی در آن ها محسن آزادیان 1 و مرضیه موسوی نسب2*

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین منحنی هم دمای جذب و انرژی پیوندی پودر دانه های خشک شده انار و برازش مدل های مختلف کبری رضایی1، مهرداد نیاکوثری 2، داریوش زارع

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر اینولین بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، حسی و زنده مانی پروبیوتیک ها در ماست منجمد راحیل رضایی1، مرتضی خمیری2 ، مهران اعلمی2، مهدی کاشانی نژاد2

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر حرارت دهی با مایکروویو بر عضله راسته شتر یک کوهانه (Camelus dromedaries) پرنگ نیک مرام1، محمد سعید یارمند2 ، زهرا امام جمعه2

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه بافت شناسی فرآورده های گوشتی حرارت دیده از نظر وجود بافتهای غیر مجاز و ارتباط آن با میزان کلاژن و هیدروکسی پرولین فراورده معصومه فکری1، هدایت حسینی2 ، سهیل اسکندری3 ،غلامرضا جاهد4، مسعود ادیب مرادی5

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML امکان سنجی تولید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی عسل خشک شده با دو روش تصعیدی و مایکروویو آیلا علمی1*، محسن اسمعیلی2

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی امکان تولید کیک بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغ‏های گوار و گزانتان فریبا نقی‏پور1، مهدی کریمی2، محمد باقر حبیبی نجفی3، محمد حسین حداد خداپرست 3، زهرا شیخ الاسلامی 2، مهدی قیافه داودی2، بهاره صحرائیان1

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید کنسانتره از میوه انجیر خشک (واریته سبز) و بررسی تغییرات رنگ آن در طول تغلیظ فاطمه فروزنده 1، ندا مفتون آزاد 2، عسکر فرحناکی 3، سید ابراهیم حسینی4

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر باکتری Lactobacillus plantarum و دماهای مختلف فرآوری بر روی خصوصیات کارکردی سوسیس تخمیری تهیه شده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) سید علی جعفرپور1، عاطفه علی نژاد2، سکینه یگانه 1، رضا صفری 3

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی توانایی سویه های لاکتوباسیل جدا شده از فرآورده های لبنی سنتی در حذف آفلاتوکسین B1 مریم تاج آبادی ابراهیمی1 ، هدی بهرامی2 ، مریم هاشمی3، منصوره مظاهری4، پروانه جعفری5

چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue