You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML نقش گلیسرول بر برخی ویژگی های فیزیکی مکانیکی فیلم پروتئینی ایزوله سویا

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML پایداری نوشابه های غیر الکلی گاز دار حاوی سوکروز و شربت ذرت غنی از فروکتوز در طول دوران نگهداری

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر افزودن سبوس برنج بر ویژگی های رئولوژیک خمیر و بافت نان بربری

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین ویژگیهای کیفی و زمان بهینه برداشت میوه ها به منظور تبدیل و فراوری

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر پایداری رنگ کمپوت گیلاس (رقم گیلاس سیاه مشهد)

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML روش های مختلف اندازه گیری بیاتی نان

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین اثر فرآیند انجماد کند، زمان نگهداری در انجماد و روشهای رفع انجماد بر ویژگی های حسی نان های سنگک و بربری

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ترکیبات مغذی و اسیدهای چرب عضلات کپور معمولی (Cyprinus carpio) و کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella)

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر شرایط فرآیند بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر روش های مختلف آماده سازی و خشک کردن خورشیدی بر کیفیت برگه گوجه فرنگی

چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue