You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تولید آزمایشگاهی ماست سویا با طعم توت فرنگی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر مشروط کردن حرارتی بر خصوصیات مارگارین

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ویژگی‌های فیزیکی 7 رقم کلزا

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر نوع و مقدار مخمر بر خصوصیات رئولوژیک خمیر و کیفیت ارگانولپتیک نانهای ایرانی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی برخی ویژگی های شیمیایی و میکروبی کره های حیوانی بسته بندی شده توسط کارخانجات لبنی کشور

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر پارامترهای خشک کردن بر شاخص های کیفی پسته دامغان ((Pistacia vera L. و تعیین ضرایب نفوذ موثر در شرایط بهینه این فرآیند

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات دما و رطوبت نسبی محیط انبار بر روی شاخص های کیفی پسته در طول دوره انبار مانی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML پتانسیل آنتی باکتریایی و آنتی اکسیدانی عصاره رزماری(Rosmarinus officinalis) در افزایش عمرماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اندازه گیری میزان تانن های محلول و ارزیابی بازارپسندی میوه خرمالو، رقم کرج پس از تیمارهای رفع گسی

چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue