You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML استفاده از پودر خرما در فرمولاسیون تافی شکلاتی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر غنی سازی با آرد سویای بدون چربی بر ویژگیهای حسی و رئولوژی نان تافتون

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی فرمولاسیون، تولید و ارزیابی حسی کره پسته

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بازدارندگی رشد لیستریا منوسیتوژنز با باکتری های اسید لاکتیک در قطعات سترون گوشت ماهی سفید دودی(Rurtillus frisii kutum )

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر بارهای مکانیکی بر آسیب های وارد بر سیب پس از مرحله انبارداری

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی آلودگی میکروبی خرمای رقم استعمران طی انبار داری در سال 1384

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی میزان ترکیبات فنولی و توکوفرولی در تعدادی از روغنهای زیتون تجاری ایرانی با استفاده ازکروماتوگرافی مایع با کارایی بالا

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از تریتیکاله و جو (صحرا)

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML فعالیت آنتی‌اکسیدانی ترکیبات فنولیک تفاله انگور(یادداشت پژوهشی)

چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue