You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
ارزیابی تاثیر اسید سیتریک ریزکپسوله شده با مایکروویو روی برخی ویژگیهای حسی آدامسچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی کیفیت روغنهای سرخ کردنی بر حسب شاخص رنگی، ضریب شکست و ویسکوزیته طی فرایند سرخ کردنچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی امکان استفاده از مخلوط آرد چاودار و گندم در تولید نان بربریچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی و آنالیز عناصر فلزی سنگین در آبهای آشامیدنی مناطق
مختلف تهران در سطح ppb و روشهای حذف آنهاچکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP) و انبار سرد بر صفات کمی و کیفی دو رقم کاهو(Lactuca sativa L.)چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین میزان آلودگی آفلاتوکسین M1 در شیرهای تولیدی مزارع پرورش گاو شیری استان چهار محال و بختیاری به روش الایزاچکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه ترکیب اسیدهای چرب و عناصر معدنی هفده توده موسیر ایرانی (Allium hirtifolium Boiss.)چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگی های روغن و اسیدهای چرب هسته سه واریته خرمای خوزستانچکیده -
متن کامل (PDF)
تولید اسید ایکوزا پنتائنوئیک بوسیله باکتری شیوانلا پوترفاسیینس در محیط کشت های انتخابیچکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue