You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML ارزیابی تاثیر اسید سیتریک ریزکپسوله شده با مایکروویو روی برخی ویژگی‌های حسی آدامس

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی کیفیت روغنهای سرخ کردنی بر حسب شاخص رنگی، ضریب شکست و ویسکوزیته طی فرایند سرخ کردن

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی امکان استفاده از مخلوط آرد چاودار و گندم در تولید نان بربری

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی و آنالیز عناصر فلزی سنگین در آبهای آشامیدنی مناطق مختلف تهران در سطح ppb و روشهای حذف آنها

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP) و انبار سرد بر صفات کمی و کیفی دو رقم کاهو(Lactuca sativa L.)

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین میزان آلودگی آفلاتوکسین M1 در شیرهای تولیدی مزارع پرورش گاو شیری استان چهار محال و بختیاری به روش الایزا

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه ترکیب اسیدهای چرب و عناصر معدنی هفده توده‌ موسیر ایرانی (Allium hirtifolium Boiss.)

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی های روغن و اسیدهای چرب هسته سه واریته خرمای خوزستان

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید اسید ایکوزا پنتائنوئیک بوسیله باکتری شیوانلا پوترفاسیینس در محیط کشت های انتخابی

چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue