You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تاثیر شیرین کننده های طبیعی و سنتزی بر روی رفتارهای رئولوژیکی محلولهای صمغ لوکاست بین گام LBG

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره کاکوتی کوهی (Ziziphora clinopodioides) بر باکتری های مولد فساد و بیماری زای مواد غذایی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی میزان ژلاتینه شدن نشاسته در نان بربری توسط تکنیک پراش اشعه ایکس (XRD)

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه برخی خواص فیزیکی و مکانیکی گندم سن زده و سالم رقم سرداری

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر سطوح مختلف سدیم استئاروئیل لاکتیلات بر خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان تافتون

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه منحنی کاهش نیتریت در کالباس های حاوی 90 و 60، 40 درصد گوشت در طول مدت نگهداری

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین منحنی های هم دمای دفع رطوبت کشمش بیدانه سفید و برازش مدل های مختلف

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر ماده جامد کل شیر بر رشد باکتری های آغازگر و کیفیت ماست

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی نقش سرد کن های آبی در چگونگی وضعیت آلودگی لیستریا مونو سیتوجنز لاشه های مرغ در کشتار گاههای صنعتی استان آذربایجان غربی

چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue