You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML اثر مکمل های پروتئین آب پنیر تغلیظ شده و کازئین هیدرولیز شده بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه ویژگیهای میکروبی و شیمیایی بستنی های سنتی عرضه شده در شهر شیراز با استاندارد ملی ایران

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی هسته ده رقم انار یزد

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین و مقایسه برخی از مواد مغذی هفت رقم اسفناج ایرانی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه وضعیت میکروبی خط کشتار گاو و تعیین نقاط کنترل بحرانی به منظور پیاده سازی سیستم HACCP

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین حداقل غلظت بازدارنده برخی از اسانسها و اسید سیتریک در غیرفعال کردن میکروارگانیسم های مواد مولد فسار آب پرتقال

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر دمای شلتوک و سرعت جریان هوا بر میزان ترک خوردگی دانه در طی خشک شدن به روش تابش مادون قرمز

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر رطوبت، درجه رسیدگی و رقم بر خواص کیفی برگه کیوی

چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue