You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی تولید پنیر سفید کم کلسترول با استفاده از روغن آفتابگردان

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML خواص فیزیکوشیمیایی روغن دانه بزرک و اکسیداسیون آن در شرایط انجماد

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثرات جایگزینی نسبی نمکی NaCl با نمک KCl بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص فیزیکو شیمیایی غذایی کمکی تهیه شده از گندم و عدس معمولی و جوانه زده

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی روش تعیین مساحت محصولات کشاورزی و غذایی از روی تصاویر دیجیتالی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر میزان چربی شیر بر رشد و فعالیت متابولیکی باکتریهای آغازگر و کیفیت ماست غلیظ شده

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین میزان باقیمانده آفت کشهای کلره در برخی از صیفی جات به روش کروماتوگرافی گازی- طیف سنجی جرمی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر پودر آب پنیر بر کیفیت نان همبرگر

چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue