You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بهینه سازی روشهای استخراج و تغلیظ ویروسهای روده ای از سطح سبزیجات آماده مصرف با استفاده از کلی فاژ MS2 به عنوان مدل معصومه بحرینی1، محمد باقر حبیبی نجفی2 ، محمد رضا باسامی3 ، مسعود یاورمنش2چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص کیفی مغز بادام وحشی واریته Amygdalus scoparia تحت شرایط مختلف بسته بندی و نگهداری ناصر صداقت 1 ، سمانه پژوهان مهر2چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید مربای رژیمی آلبالو با استفاده از شیره ی خرما و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن عزیز همایونی راد1، مسعود بذرافشان2، وحید فرزانه3، صادق خوشگذران آبرس4چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثرات استفاده از کیتوزان روی شفافیت و رنگ آب سیب یحیی مقصودلو1، آتنا ذبیحی 2، مهران اعلمی3چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی روند تغییرات ترکیبات زیست فعال، فعالیت آنتی اکسیدانی و شدت تنفس پرتقال خونی طی انبارمانی زهرا محمد حسینی1، مریم هاشمی2 ، عبدالرضا محمدی3، فوژان بدیعی4، سارا عشقی 1، کریم احمدی صومعه5چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر روش عمل آوری مخلوط بر برخی از شاخص های میکروبی در گوشت شتر بهرخ مرزبان عباس آبادی1، حمید رضا قیصری 2، رؤیا فیروزیچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر رطوبت بر خواص ثقلی و اصطکاکی سه رقم پسته عبدالله گل محمدی *، پوریا صبوری2چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر رطوبت بر برخی خواص فیزیکی سه رقم سویا عبدالله گل محمدی 1 ، اکبر عباسی کوکجه 2چکیده -
متن کامل (PDF)
جذب بیو لوژیکی سرب موجود در شیر توسط جاذب پوست پرتقال با اصلاح قلیایی صدیقه نقی زاده1 ، اکبر اسماعیلی 2چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر نوع بسته بندی و دماهای نگهداری بر روی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسّی پنیر کوزه ای محمّد سربازی1 ، جواد حصاری2، صدیف آزادمرد دمیرچی3، سید عباس رافت4چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی تولید روغن فراسودمند دیآسیلگلیسرول از روغن گلرنگ و بررسی خصوصیات آن سید محمد صحافی1، سید امیرحسین گلی2 ، مهدی کدیور3چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر غلظت گلیسرول و ضخامت بر چند ویژگی فیلم های متیل سلولزی عماد احمدی1، محمد حسین عزیزی1، سلیمان عباسی1 و سولماز صارمی نژاد1چکیده -
متن کامل (PDF)
خصوصیات فارینوگرافی و اکستنسوگرافی خمیر آرد گندم حاوی مخلوط پودر بزرک- خرفه سیدهادی پیغمبردوست1 ، مریم جعفرزاده مقدم2چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثرات استفاده از آنزیمهای گلوکزاکسیداز و زایلاناز بر ویژگیهای کیفی آرد نان تست به روش سطح پاسخ مانیا صالحی فر1، مهسا شفیع سلطانی2، مریم هاشمی3چکیده -
متن کامل (PDF)
طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه تقسیمکن و چانهکن ویژه خمیرهای نان ایرانی مهدی کریمی1، زهرا شیخ الاسلامی1، فریبا نقیپور2، بهاره صحرائیان2، مهدی قیافه داودی1چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue