You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تعیین خواص فیزیکی، مکانیکی و آیرودینامیکی چهار رقم زیتون تولید شده در ایران فاطمه زارع1، غلامحسن نجفی2 ، تیمور توکلی هشجین3 ، علی ماشاء اله کرمانی4

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تغییرات فعالیت ضد اکسایشی میوه زردآلو (Prunus armeniaca L.) در شرایط نگهداری در سردخانه محمود کوشش صبا 1، کاظم ارزانی2، محسن برزگر3

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی اثر امواج فراصوت بر غیرفعال سازی ریز زنده های اشریشیاکلی و ساکارومایسس سرویزیه در آب انار حمیدرضا علی‌قورچی1، محسن برزگر2، محمدعلی سحری3، سلیمان عباسی2

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML برخی خواص مکانیکی لوبیا چشم بلبلی منصور راسخ 

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر پروتئین بر خواص ویسکوزیته یا گرانروی ارقام مختلف برنج ایرانی فاطمه حبیبی *، مریم فروغی2

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی میزان آلودگی میکروبی بستنی‌های سنتی تهران در سه سال 1387 تا 1389 سیده بهناز حائری بهبهانی1، الهه شاه‌بختی2، وحیده مرادی3، حمید حقانی حقیقی4، سید سعید شریعت5، جمشید سلام‌زاده6

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر پوشش خوراکی کازئینات سدیم بر کیفیت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در دمای یخچال مرجان زرگر1، سکینه یگانه2 ، سید هادی رضوی3، سید مهدی اجاق4

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ویژگی های بیو نانو کامپوزیت های بر پایه مونتموریلونیت سدیم–نشاسته: توپوگرافی سطحی، جذب رطوبت، زاویه تماس و خواص رنگی بابک قنبرزاده1 ، نوشین نوشیروانی2

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات بافتی ژل های ایزوله پروتئین ماهی و سوریمی تهیه شده از ماهی کپور مرضیه موسوی نسب1،2، محسن آزادیان3، عسگر فرحناکی2، الهه عابدی3

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی فاکتور های زنده مانی باکتری در دوره نگهداری چیپس سیب زمینی پروبیوتیک حسنا طالب پور1، سید هادی رضوی2، مهناز هاشمی روان۳، علی افسر۴

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی عوامل موثر بر انعقاد الکتریکی در برداشت ریزجلبک از محیط کشت به منظور تولید محصولات خوراکی علی زنوزی1، محمد امین حجازی2، برات قبادیان3

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه تاثیر امواج فراصوت و آرد سویا بر ویژگی های نان قالبی آزاده شاهسون تبریزی 1، زهرا شیخ الاسلامی 2 ، اسماعیل عطای صالحی3

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی فرمولاسیون بستنی وانیلی حاوی کنسانتره پروتئین شیر با استفاده از روش سطح پاسخ فاطمه سادات مصطفوی1*، مصطفی مظاهری تهرانی2، محبت محبی3

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی تولید فیتاز در تخمیر غوطه وری توسط آسپرژیلوس فیکوم با استفاده از روش سطح پاسخ مهسا بادامچی1، زهره حمیدی اصفهانی2، سلیمان عباسی3

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML خشک کردن ورقه سیب توسط خشک کن هالوژن سمیرا کریمی1، محمدهادی خوش تقاضا2

چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue