You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بهبود شرایط تخمیر نان لواش

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML جز به جز سازی چربی پیه گاو برای مصارف مناسب غذایی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد روغن بذر چای در تولید مارگارین

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر آهنگ تغذیه مواد و فشار دهانه تخلیه سفید کن بر مقدار شکست برنج سفید به‌ دست‌ آمده از سفید کن مالشی ‌دمشی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین عدد فالینگ مطلوب برای آرد نانهای بربری و لواش و بررسی اثر آن بر روی کیفیت نانهای تولیدی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML به کارگیری روش کروماتوگرافی مایع با کارایی عالی (HPLC) در تعیین مقادیر سافرانال به‌عنوان فاکتور کیفیت عطر زعفران ایرانی و مقایسه آن با روش اسپکتروفتومتری

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید، قابلیت پذیرش و جنبه‌ های تغذیه ‌ای غذاهای ویژه سالمندان

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر تری سدیم فسفات بر ویژگیهای ارگانولپتیکی لاشه ‌های مرغ خام و سرخ شده

چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue