You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML ارزیابی ویژگی‌های عملکردی آرد ارزن به منظور استفاده در فرمولاسیون کوکی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج
فائزه کرمی، مهران اعلمی، هدی شهیری طبرستانی، علیرضا صادقی ماهونک
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی نانوپوشینه های روغن ماهی و ویتامین E تولید شده با استفاده از تکنیک کوآسرواسیون ترکیبی
سید علی جعفرپور، Fatemeh Mirzaei
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر افزودن فیبر گندم و صمغ های زانتان و گوار بر تشکیل ترکیبات PAHs و HCAs در همبرگر گریل شده
عاطفه اصفهانی مهر، سید ابراهیم حسینی، سید مهدی سیدین اردبیلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML خصوصیات ضدباکتریایی و پایداری میکروامولسیون‌های حاوی اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum) و لعل کوهستان (Oliveria decumbens Vent) تهیه شده با فراصوت
حبیب اله عباسی، هدا فهیم، محدثه محبوبی، نعمت طهماسبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه ترتیلای تولید شده از آرد جو دوسر با نمونه های تجاری تولیدی از آرد ذرت
زهرا رخ بخش، مهدی کدیور، مهرداد نیاکوثری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر ویژگی‌های نمونه و توان لامپ مادون‌قرمز بر عمق نفوذ تابش مادون قرمز درون زیره سیاه
مهدیه حسنی، مهدی کاشانی نژاد، مرتضی خمیری، علیرضا صادقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص فیزیکوشیمیائی پوشش نانو امولسیون اسانس آویشن شیرازی بر ماندگاری قارچ خوراکی دکمه‌ای (Agaricus bisporus)
سید اسماعیل رضوی، مینو رستگار، پونه ابراهیمی، شهریار رضایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر روش های مختلف غنی سازی برگر ماهی با روغن امگا –3 ماهی ریزپوشانی شده بر ‌کیفیت و مدت ماندگاری آن
عیسی بهرامی زاده، کاوه رحمانی فرح
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر غلظت نمک کلرید سدیم بر ویژگی‌های عملکردی کنجاله‌های فندق، بادام‌زمینی، کنجد و پسته
عاطفه دالوند، محمد گلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر پوشش خوراکی صمغ عربی حاوی اسانس آویشن شیرازی بر حفظ خصوصیات کیفی پسته تازه رقم احمدآقایی
احمد شاکر اردکانی، مریم هاشمی، عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر ترکیبی اینولین و ژلاتین بر ویژگی های کیفی پنیر موزارلا با استفاده از طرح آزمایشی ترکیبی
سمیه عباسی اصل، صابر امیری، محمود رضازاد باری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر بسته‌بندی پلی‌اتیلنی حاوی نانوذرات اکسید روی بر ماندگاری خرمای مضافتی
ساجده صادقی پور، حمیدرضا اخوان، احمد شاکر اردکانی، فرشته السادات حسینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر pH بر خصوصیات بافتی گلوتن، گلیادین و گلوتین طبیعی استیله شده توسط روش خوشه‌ای چند متغیره
الهه عابدی، مهسا مجذوبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی میزان باقی مانده آفت کش های مالاتیون و دیازینون در زیتون تخمیری طی فرآیند تولید و فرآوری
مصطفی کرمی، رضوان اسماعیلی، سمانه پاشایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی پروفایل اسید های آمینه و اسیدهای چرب موجود در قارچ خوراکی Pleurotus ostreatus در واکنش به عناصر روی و آهن
کامران صفوی، غلامرضا کاوسی، علی نیازی، سید مرتضی صفوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر شستشو با آب مقطر، اسید سیتریک و کلرید کلسیم بر ترکیب شیمیایی پروتئین ضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمان و فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد دیابت پروتئین هیدرولیز
مهدی نیکو، حسن احمدی گاولیقی، مهران یاسمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد آزمون روزن رانی معکوس در ارزیابی رئولوژیکی پنیر کوارک: اثر نوع سویه پروبیوتیک و زمان نگهداری بر ویژگی های حسی و بافتی
مارال سلطان زاده، Seyed Hadi Peighambardoust، جواد حصاری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویزگی های رئولوژیکی و ساختاری کمپلکس کواسرواسیون کنسانتره پروتئین آب پنیر- صمغ کتیرا
سودابه محمدی، سید مهدی جعفری، فاطمه آذری کیا، حبیب الله میرزایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML عوامل مؤثر بر پیاده سازی اصول تولید ناب در شرکت های کوچک و متوسط صنایع غذایی استان خوزستان
محیا ملا، عنایت عباسی، شهلا چوبچیان، سید داود حاجی میررحیمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر صمغ کنجاک، فشار هموژنیزاسیون و میزان چربی بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب
سید علی محمدی، محسن قدس روحانی، مسعود نجف نجفی، مرتضی کاشانی نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر عصاره زولنگ( Eryngium caucasicum ) در پوشش های خوراکی زانتان و گوار بر ماندگاری فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط سرد (oC 1±4)
مریم گل محمدی، داریوش خادمی شورمستی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر بسته‌بندی فعال میکروبی بر کیفیت پس از برداشت میوه توت فرنگی
اعظم امیری، سید محمد حسن مرتضوی، محمد محمودی سورستانی، علیرضا کیاست، زهرا رمضانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر ضدمیکروبی اسانس بهار نارنج بر تعدادی از ریزاندامگان بیماری‌زا با منشاء غذایی و تعیین ترکیبات شیمیایی، فنل کل، فلاونوئید و پتانسیل آنتی‌اکسیدانی آن
farideh tabatabaei yazdi، فرشته فلاح، بهروز علیزاده بهبهانی، علیرضا وسیعی، سید علی مرتضوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر پوشش‌ خوراکی بر پایه کنسانتره پروتئین آب‌پنیر حاوی ناتامایسین یا کونژوگه آنزیم لیزوزیم – گزانتان بر خصوصیات میکروبی پنیر سفید فراپالایشی
عباس جلیل زاده، جواد حصاری، سیدهادی پیغمبردوست، حسین جدیری، عیسی جاویدی‌پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگیهای پخت در برنج غنی سازی شده با اسید فولیک
نازنین عموپور، ماندانا طایفه، فاطمه حبیبی، سیدمصطفی صادقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی خصوصیات رئولوژیکی ماست چکیده تولید شده به روش فرآیند بدون آب‌گیری با استفاده از الگوریتم کرم شب‌تاب
مصطفی کاشانی نژاد، مسعود نجف نجفی، محسن قدس روحانی، مرتضی کاشانی نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی پیش‌تیمار آنزیمی شربت خام چغندرقند با استفاده از روش سطح پاسخ
ادریس آرژه، میر خلیل پیروزی فرد، سجاد پیرسا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی فیتوشیمی، خصوصیات تغذیه ای و تغییر در کیفیت گیاه Salicornia persica طی دوره نگهداری
فاطمه خدادادی، رضوان موسوی ندوشن
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر پارامترهای محلول برمورفولوژی وشکل‌گیری نانوالیاف الکتروریسی صمغ برگ گیاه آزی‌وش (Corchorus olitorius L) -پلی‌وینیل الکل
سیده زهرا حسینی، سید مهدی جعفری، هدی شهیری طبرستانی، محمد قربانی، الهام اسدپور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثرات عوامل مختلف کف زا و پایدار کننده بر ویژگی های کف پنیر ریکوتا
شیوا رحمانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس های پونه، نعنا و آویشن و بررسی فعالیت ضد میکروبی آنها
ندا عزیزی تبریز زاد، مهدی سیدین، محمد حجتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue