You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تعیین ویژگیهایی فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگرهای کم چرب حاوی سبوس برنج و مغزگردو
آذین کجوری، لیلا گلستان، آزاده قربانی حسن سرایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی مقایسه ای روش های امپدانس و مرجع در شناسایی آلودگی به انتروکوک ها در مواد غذایی Comparative study of impedance and reference methods to detect contamination to enterococci in food
مهین فلاح، مسعود حق خواه، علی فضل آرا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد بلوط و اینولین
زهره مختاری، امان محمد ضیایی فر، مهران اعلمی، مهدی کاشانی نژاد، سارا آقاجان زاده سورکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین عوامل موثر بر بازده استخراج روغن با حلال از دانه های گلرنگ وحشی با استفاده از طرح فاکتوریل جزئی
فاطمه مظفری، احمد غضنفری مقدم، حمیدرضا اخوان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML غنی سازی آب انار با اینولین استخراج شده از سیب زمینی ترشی با هدف تولید آبمیوه پری بیوتیک با ماندگاری بالا
لیلا لک زاده، آرزو سبزواری، مهدی عموحیدری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ماهیت بیوشیمیایی و طیف میزبانی ماده آنتی‌باکتریایی تولید شده توسط باکتری‌های اسید لاکتیک بومی
پریسا پورعبدی سرابی، علیرضا تاری نژاد، محمد امین حجازی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی تولید پپتیدهای آنتی‌اکسیدان توسط هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه شنبلیله
شیما کاوه، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، سید مهدی جعفری، خشایار سرابندی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استخراج، خالص سازی و بهینه سازی صمغ دانه بارهنگ با پیش تیمار فراصوت
رسول نیکنام، علی ایاسه، بابک قنبرزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر تیمار فراصوت بر ویژگیهای فیزیکی و بافتی گوشت گاو در طی نگهداری در دمای یخچال و پس از رفع انجماد
عبدالرحمن حمزه، فریبا زینالی، هادی الماسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML خواص فیزیکی، حرارتی و مکانیکی فیلم‌های خوراکی بر پایه صمغ دانه بارهنگ حاوی روغن‌های زیتون، ذرت و کانولا
رسول نیکنام، علی ایاسه، بابک قنبرزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در فرمولاسیون سس فراسودمند کم کالری غنی‌شده با آهن و روی
زهرا باباخانی، مصطفی کرمی، محمود رضازاد باری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین شرایط بهینه تولید پروتئین هیدرولیز شده با قابلیت آنتی‌اکسیدانی و کاهندگی نیتریک‌اکسید از ضایعات گوجه فرنگی توسط آلکالاز
محیا شریعت علوی، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، مهران اعلمی، جلال محمدزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تولید بتاکاروتن از سویه بومی جلبک دونالیلا سالینا
سعیده تولایی، مهناز مظاهری اسدی، خسرو رستمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه خواص فیزیکوشیمیایی و وزن مولکولی صمغ دانه بارهنگ استخراج شده با پیش تیمار فراصوت
رسول نیکنام، علی ایاسه، بابک قنبرزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن کنجد فروشگاه های روغن کشی استان مازندران
جمشید فرمانی، بهراد تیرگریان، محمد رزم پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر صمغ قدومه شیرازی بر خواص فیزیکوشیمیایی ، رئولوژیکی وحسی ماست کم چرب
نسرین اسعدی یاساقی، اکرم آریان فر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر کاربرد عصاره شوید (Anethume graveolens) روی خصوصیات آنتی اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی ماست قالبی
رقیه اشرفی یورقانلو، نسا غیبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی فرمولاسیون نان بدون گلوتن بر پایه ذرت حاوی پروتئین سفیده تخم مرغ و آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و تخمین پارامترهای این فرایند با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی
هانیه محله، مهدی قره خانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی آلودگی مایکوتوکسین ها و فلزات سنگین در نمونه های برنج استان مازندران با HPLC و طیف سنجی جذب اتمی
رضا فرهمندفر، مریم اثنی عشری، سلیمه رشیدایی ابندانسری، الهه مقصودلو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی شرایط استخراج عصاره از پوست بادمجان با استفاده از روش سطح پاسخ
رضا اسماعیل زاده کناری، راضیه رضوی، عالمه محمدی، ماندانا جقه تایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر جایگزین کردن روغن سویا با چربی مرغ بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی سوسیس مرغ
جمشید فرمانی، لطفعلی گل محمدی، رحیمه صفر رضوی زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر جایگزینی ساکارز با شربت ذرت حاوی فروکتوز بالا بر خصوصیات فیزیکوشیمیائی، میکروبی، بافتی و حسی گز
مریم قادری قهفرخی، مهدی جعفری اصل، سمیه افشاری، آرش ارشادی، محمد احمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه یابی فرایند استخراج پروتئین لوبیا قرمز ( Phaselous vulgaris L. ) با استفاده از روش شناسی سطح پاسخ
اسماعیل عطای صالحی، عصمت خوری، امین حسین زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی پروتئین هیدرولیز شده حاصل از کنجاله‌ی پنبه دانه توسط آنزیم آلکالاز
بهروز اکبری آدرگانی، پریا شعبانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های فیزیکی کیک بدون گلوتن حاوی پودر هسته انار و آنزیم ترانس گلوتامیناز
زینب سعیدی، بهزاد ناصحی، حسین جوینده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر روش های مختلف استخراج بر ویژگی های عملکردی بتاگلوکان استخراج شده از جو
زهرا حسینی، جعفر محمدزاده میلانی، جمشید فرمانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML نانو-درون پوشانی عصاره سیر با امولسیون آب در روغن: ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ضد میکروبی
حامد حسن زاده اوچتپه، محمد علیزاده خالد آباد، محمود رضازاد باری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی برخی شاخص‌های کیفی و فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی میوه‌ی دو رقم پرتقال خونی تحت تیمار دمایی در مرحله پس از برداشت
جواد فتاحی مقدم، ابوذر هاشم پور، محمود قاسم نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML فرمولاسیون و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کرم زیتون با استفاده از روش سطح پاسخ
هدی کرمی محمدی، سیدحمیدرضا ضیاءالحق، نگین نصیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML امکان سنجی تولید کیک اسفنجی غنی شده و کم کالری با پوره اسفناج
فروغ محترمی، دریا قلی پور، رقیه اشرفی یورقانلو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین فعالیت ضد میکروبی رنگ طبیعی بیکسین بصورت in vitro و بررسی کاربرد آن در سیستم مدل غذایی اسنک حجیم
الناز میلانی، فرشته حسینی، سمانه رضایی بروجردی، شادی بلوریان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین بهترین زمان برداشت ارقام ماری و شنگه بر اساس برخی پارامترهای تعیین کننده کیفیت زیتون
مهدی کاویانی، مهدی وریدی، ستار طهماسبی انفرادی، محمد جواد وریدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شناسایی و تشخیص ژن‌های مولد زرالنون در سویه‌های Fusarium graminearum جدا شده از دانه‌های ذرت
عطیه مهرزاد، معصومه مهربان سنگ آتش، سید علی مرتضوی، رویا رضائیان دلوئی، محمد محسن زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز مالتوژنیک و امولسیفایر مونوگلیسیرید تقطیر شده بر خصوصیات ساختاری و رئولوژیکی خمیر کیک اسفنجی
جعفر محمدزاده میلانی، مارال بابادی سلطان زاده، علیرضا ریاضی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استخراج ژلاتین از پوست فیل ماهی دریای خزر (Huso Huso) و بررسی خصوصیات رئولوژیکی آن
عباس مهجوریان، محمد نوروزی، محسن مختاریان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر نانو امولسیون عطر مایه نعناع تولید شده با استفاده از صمغ دانه ریحان بر ویژگیهای ماست همزده کمچرب
منیره یزدی نژاد، آزاده قربانی حسن سرایی، شهرام نقی زاده رئیسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر زمان‌های مختلف خنک‌کردن اولیه بر ترکیبات زیستی فعال و کیفیت میوه پسته تر طی انبار سردمانی در دمای سرد
حدیث شهابی رابری، سیدحسین میردهقان، فاطمه ناظوری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاهش میزان نیتریت فرمولاسیون سوسیس با استفاده از بهینه سازی هردل‌های فعالیت آبی و مدت زمان فرایند حرارتی
فاطمه کبیری سامانی، نفیسه جهان بخشیان، مریم خاکباز حشمتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از عصاره استونی زنجبیل برای افزایش قابلیت انبارمانی روغن سویا
سید حسین احمدتبار کله بستی، رضا فرهمندفر، رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML نقش پیش تیمار فراصوت بر ویژگی‌های کیفی چیپس سه رقم سیب بومی ایران
بهجت تاج الدین، کلثوم جهان میهن
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue