You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و پارامترهای سینتیک اکسایشی اسید سیرینجیک و اسید گالیک در روغن آفتابگردان رضا فرهمندفر، مریم اثنی عشری
چکیده -
متن کامل (PDF)
شناسایی تنوع میکروبی سبزیجات شور تخمیر شده با آب گوجه فرنگی با استفاده از تکنیک نسل جدید توالی یابی شهره حسامی، نفیسه دعوتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی سینتیک دفع رطوبت طی فرآیند سرخ کردن عمیق قطعات سیبزمینی پیشتیمارشده با اولتراسوند و آبگیری اسمزی جلال دهقان نیا، لیدا عابدپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی هشت نمونه عسل بر پایه گیاهان دارویی راحیل سادات هاتفی زاده، محمد گلی، الهام خسروی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی آنزیم ترانسگلوتامیناز و بتاگلوکان بر بقاء لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کمچرب پروبیوتیک آزیتا مظفرپورنوری، لیلا ناطقی، امیر میمندی پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
طراحی جاذب اختصاصی جدید جهت حذف آفلاتوکسین 1M از شیر خام گاو صمد بدبدک، بیوک آقا فرمانی، جواد حصاری، سیدهادی پیغمبردوست، مهرداد مهکام
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی ویژگیهای فیزیکی، تصویری و ماندگاری نان بربری حاوی آرد کینوا شیما جلدانی، بهزاد ناصحی، حسن برزگر، نیازعلی سپهوند
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر اسانس مرزه باغی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و زندهمانی باکتریهای آغازگر ماست قالبی حسین جوینده، فرزانه کوراوند
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگیهای بافتی و حسی پنیر پروسس فرموله شده با کنسانتره خرما عاطفه ارجمندیان، پیمان آریایی، علی معتمد زادگان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی فرمولاسیون کیک فراسودمند با استفاده از پودر ژل آلوئه ورا محبوبه شریعت منش، اکرم شریفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر پیش تیمار آنزیمبری همراه غوطه وری در کلرید کلسیم و پوشش دهی توسط صمغ زدو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی خلال سیب زمینی سرخ شده رقیه اشرفی، لیلا روفه گری نژاد، جعفر فرضی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خاصیت ضدمیکروبی برخی سویه های ذاتی لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از شیر بز شیما دالوند، ناهید مژگانی، سولماز صارم نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر روش رفرکتنس ویندو بر سینتیک خشک شدن و خواص فیزیکی برشهای گوجهفرنگی و مقایسه آن با روشهای آفتابی، هوای داغ و مایکروویو شهین زمردی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تشخیص مالت تقلبی با استفاده از شاخص مالتوترئوز در پودرمالت، عصاره مالت و پودر عصاره مالت به روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا و آشکارسازی ضریب شکست فائزه شیرخان، بهروز اکبری، مریم سلامی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر پوشش خوراکی بر پایه صمغ خرنوب بر کیفیت گیلاس رقم سیاه مشهد
(Prunusavium L. cvs. Siah Mashhad) طی زمان نگهداری فاطمه سادات مصطفوی، رسول کدخدایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه ویژگیهای فیلمهای کامپوزیت زیستتخریبپذیر برپایه نشاسته حاوی کندر، زئین و پلی وینیل الکل با هدف کاربرد در بستهبندی محصولات غذایی فرشته حسینی، محمد باقر حبیبی نجفی، عبدالرسول ارومیه ای، مسعود یاورمنش، مهدی نصیری محلاتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر تغییرات درجه حرارت بر جمعیت میکروبی بیماریزا طی دورۀ رسیدن پنیر لیقوان راحله نژاد رزمجوی اخگر
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر غلظتهای مختلف نمک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سفید پروبیوتیک تهیه شده به روش فراپالایش مهدیه مهدوی پور، لیلا روفه گری نژاد، آیناز علیزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر کاویتاسیون حاصل از امواج فراصوت بر بار میکروبی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی آبپرتقال فرآوری شده با امواج فراصوت ساجد امجدی، آیناز علیزاده، لیلا روفه گری نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر جایگزینی شکر با شیرینکنندههای کمکالری زایلیتول و سوکرالوز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی مربای آلبالو لیلا روفه گری نژاد، وحیده ترابی تبریزی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی و پیش بینی خواص مکانیکی سیب زمینی در طول انبارداری با استفاده از تصویربرداری پس پراکنش لیزری امید امیدی، داود قنبریان، مجتبی نادری بلداجی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر پوشش کنسانتره پروتئین آب پنیر و بستهبندی اتمسفر اصلاح شده بر ویژگیهای کیفی نارنگی ( رقم دنسی) طی زمان نگهداری پروین بقری، فخری شهیدی، ناصر صداقت
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگی های میکروبیولوژیکی و حسی سوسیس فرانکفورتر فراسودمند در مدت زمان نگهداری کاظم علیرضالو، جواد حصاری، محمد هادی اسکندری، ولی زاده هادی، محمد سیروس آذر، ذبیح اله نعمتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
خواص رئولوژیکی پایا و دینامیک امولسیونهای حاوی صمغ دانه بارهنگ استخراج شده با پیش تیمار فراصوت رسول نیکنام، علی ایاسه، بابک قنبرزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر افزودن آب انار بر ویژگی های فیزیکی- شیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فتای بدون آبگیری حنان لشکری، محمد جواد وریدی، محمد هادی اسکندری، مهدی وریدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی تأثیر پوشش خوراکی متیل سلولز حاوی اسانس زنیان (Carum copticum L.) و عصاره زردچوبه (Curcuma longa L.) بر کنترل رشد لیستریا مونوسیتوژنز در گوشت مرغ نگهداری شده در یخچال الهام مریخی اردبیلی، محمد محسن زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین میزان آلودگی سرب و کادمیوم در برنجهای ایرانی و وارداتی بازار استان آذربایجان غربی رقیه اشرفی، نلما آقازاده، نغمه فعال همدانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه امکان تولید نان باگت سین بیوتیک با اینولین و سویه های میکرو انکپسوله شده لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم انیمالیس کوثر بلیش میاحی، مهناز هاشمی روان، محمد رضا اسحاقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر جایگزینی شکر با شیره خرما و استویا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج ندا محافظ، مهدی قره خانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر آرد مالت ارزن و صمغ زانتان برخواص فیزیکی خمیر بدون گلوتن و کیک حاصل از آن هدی ملکی تبریزی، مهران اعلمی، یحیی مقصودلو، امان محمد ضیائی فر
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی و بهینه سازی تأثیر عوامل رساندن تسریع شده بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد گندم عبدالحسین آقابابایی، ندا مفتون آزاد، امیرحسین الهامی راد، فوژان بدیعی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر حلالهای مختلف بر راندمان استخراج وفعالیت ضد اکسایشی عصاره برگ گیاه زولنگ عارف نوروزی، ماندانا بی مکر، علی گنجلو
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی زنده مانی و تأثیر لاکتوباسیلوس کازئی LAFTI-L26 به عنوان کشت الحاقی در پنیر قرمز هلندی سید رضا ابوطالبی کهنه شهری، صابر امیری، مینو ایلخانی پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
خالص سازی نسبی و بررسی خصوصیات باکتریوسین های تولید شده توسط دو ایزوله لاکتوباسیلوس پلانتاروم بومی آذربایجان شرقی شیوا خالدزاده، محمد امین حجازی، رضا معصومی جهاندیزی
چکیده -
متن کامل (PDF)
جداسازی،کلونینگ و بررسی ویژگی های بیوانفورماتیکی ژن دلتا15 دسچوراز از مخمر Pichia pastoris GS115 جهت افزایش تولید اسید چرب آلفالینولنیک اسید در دانه های روغنی مرضیه حسنی، شاهرخ قرنجیک، حمید رضا صمدلوئی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین باقیمانده سم دیازینون در نمونههای عسل منطقه دماوند سیده معصومه هاشمی نیا، منیژه جمشیدی، یحیی استادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی امکان تولید کنسرو خورش قیمه کم چرب با استفاده از جایگزین های چربی و تعیین ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی آن نسیم جلالی تاج الدین، وحید حکیم زاده، حسن رشیدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر عصارههای سیر (Allium sativum) و لیمو (Citrus sinensis) بر ترکیب تقریبی و پروفایل اسیدچرب تخم نمکسود ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhyncus mykiss) طینگهداری در یخچال سید مهدی اجاق، علیرضا عالیشاهی، محسن کاظمی، حجت میرصادقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی و یژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی میان وعده حجیم غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر شیرین یاقوت کار، الناز میلانی، غلامعلی گلی موحد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی آلودگی آفلاتوکسین M1 در شیرهای پاستوریزه ی بسته بندی شده در کارخانه های شهر مشهد و گناباد با استفاده از روش الایزا وحید حکیم زاده، عصمت خوری، مرضیه خوری
چکیده -
متن کامل (PDF)