You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی سازوکارهای کاهش ضایعات محصولات کشاورزی با استفاده از روش دلفی
سیده مرضیه رازقی، حسن صدیقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی درصد خلوص و میزان ید نمک‌های خوراکی موجود در سطح عرضه استان کرمانشاه
زینب رفتنی امیری، سمیه سلمانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد شاخص‌های دی‌ان و تری‌ان مزدوج به‌عنوان معیاری از پیشرفت اکسایش فندق خام و برشته در شرایط نگهداری تسریع یافته
محمد قربانی، توران شفیعی، علیرضا صادقی ماهونک، یحیی مقصودلو، سید مهدی جعفری، حامد حسینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیلم خوراکی بر پایه ی ایزوله ی پروتئین لوبیا قرمز ( Phaselous vulgaris L. )
الهام مهدیان، عصمت خوری، امین حسین زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تهیه پاستیل توت سفید (ژل مک) و بررسی اثر مقادیر مختلف پکتین و آگار بر فعالیت آب، ویژگی‌های حسی، بافتی و پارامترهای رنگی آن
فخری شهیدی، شادی بصیری، فاطمه صادقی، صفیه خلیلیان، اسماعیل خزایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر اسانس آویشن در کاهش فعالیت آنزیم پراکسیداز در ترب سیاه و لوبیا سبز
مریم محسنی، امیر دارایی گرمه خانی، علی محمدی ثانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در بستنی کاکائویی حاوی شیرین کننده استویا
گلناز اسحقی ماکویی، محمد حسین موثق
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی میزان مایکوتوکسین زیرالنون در آرد گندم و جو استان آذربایجان شرقی در سال 1395 به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
سامان مهدوی، لیلا اسماعیل زاده، حسین شیخلویی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر افزودن شیره انگور بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک ماست و ویژگی‌های فیزیکی- شیمیایی و حسی آن
فاطمه نریمانی، آیناز علیزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استخراج پروتئین از جلبک قهوه ای و بررسی خصوصیات عملکردی آن
مهسا پارسازاده، مژگان خدادادی، مهرنوش تدینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML خشک کردن لایه نازک ورقه‌های گوجه‌فرنگی با استفاده از خشک‌کن تلفیقی فروسرخ-خلاء
فخرالدین صالحی، مهدی کاشانی نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد سبوس گندم اکسترود شده در نان بربری: ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی، حسی، سنجش رنگ و بافت
الناز میلانی، غلام علی گلی موحد، مرتضی جعفری، حامد انوری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه ویژگی های کیفی پودر میوه نسترن کوهی از چند منطقه ایران با نمونه تجاری وارداتی
حامد صابریان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تخمین زمان ماندگاری پرتقال تامسون ناول با پوشش خوراکی(آلوئه ورا- کیتوزان) و بسته بندی اتمسفر اصلاح شده (MAP)
زهرا پورشریف املشی، ناصر صداقت، فخری شهیدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر عصاره مرزه (Satureja hortensis) بر کیفیت و زمان ماندگاری گوشت مرغ نگهداری شده در یخچال
کریم نصرت الهی، حسن برزگر، حسین جوینده، محمدرضا قربانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر روش‌های مختلف انجمادزدایی بر پارامترهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و ارزیابی حسی ماهی زرده منجمد
ابراهیم علیزاده دوغیکلائی، طاهر جدگال، سراج بیتا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر جایگزینی ساکارز با مخلوط سوکرالوز-مالتودکسترین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی شیرینی سنتی نان‌برنجی
امیرپویا قندهاری یزدی، محمد حجت الاسلامی، مهشید جهادی، جواد کرامت
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ریزپوشانی عصاره رنگدانه ای جلبک دریایی Sargassum sp. باهدف بهبود پایداری و تقویت اثر آنتی‌اکسیدانی آن بر روغن ماهی
نازنین صادقی، سید مهدی اجاق، بهاره شعبان پور، شیرین حسنی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML خصوصیات شیمیایی، بافتی و حسی پنیر فراپالایش فراسودمند حاوی ژل آلوئه ورا
کژال سجادی، سمیرا بهرامیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد ترکیبی مدل D-optimal Mixture Design، آنالیز تشریحی کمّی (QDA) و آنالیز مولفه‌های اصلی (PCA) در طراحی و ساخت توپک ماهی آمیخته با ایزوله‌ی پروتئین مرغ
امیررضا شویک لو، سیدجواد ابوالقاسمی، حمید رضا مهدوی عادلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر متغیرهای اندازه بنگاه و مخارج تبلیغات بر رشد بنگاه‌های صنعت مواد غذایی و آشامیدنی در ایران
سید محمد مظلومی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فنجانی بدون گلوتن حاصل از مخلوط آردهای برنج و مالت ارزن
مهران اعلمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی بیاتی نان بدون گلوتن حاصل از آرد نخود و سیب زمینی
محمد طیبی، محمد شاهدی، جعفر محمدزاده میلانی، مهدی کدیور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی و پایداری بتانین ریزپوشانی شده به روش خشک کردن پاششی در پاستیل
ساجد امجدی، لیلا روفه گری نژاد، حامد همیشه کار
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات رنگ و فعالیت ضداکسیدانی نان بربری تحت تاثیر افزودن کنجاله کنجد و پلی‌ساکارید محلول در آب سویا
زهرا توان، محمد حجتی، بهزاد ناصحی، حسین جوینده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر منطقه رشد و دمای محیط نگهداری میوه زیتون (رقم زرد روغنی) بر خصوصیات کمی و کیفی روغن استحصالی
بهرام فتحی آچاچلویی، زری پیامی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر ضداکسایشی عصاره پوست کیوی (Actinidia deliciosa L.) در مقایسه با ضداکساینده مصنوعی TBHQ بر پایداری اکسایشی روغن سویا
رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی فرمولاسیون پاستیل زنجبیلی بر پایه ژلاتین پای مرغ و کنسانتره انگور به روش سطح پاسخ (RSM)
سیده پرستو مجاوریان، زینب رفتنی امیری، هدی شهیری طبرستانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML رویکرد جدید جهت درون‌پوشانی آنتوسیانین‌های تمشک سیاه وحشی به روش کواسرواسیون کمپلکس با استفاده از ژلاتین و صمغ عربی به عنوان مواد دیواره
بهرام فتحی آچاچلوئی، رضوان شاددل، جواد حصاری، صدیف آزادمرد دمیرچی، صفورا اکبری علویجه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ترکیب اسیدهای چرب با تاکید بر اسید لینولئیک مزدوج و میزان کلسترول در تعدادی از محصولات لبنی و گوشتی تجاری در ایران
امیر گلی، مریم جعفری، فرزانه محسنی، مهسا رضایی، فاطمه السادات ناظری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر‌ بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر روی برخی از خصوصیات کیک کم کالری پخته شده به روش مایکروویو و تخمین ماندگاری محصول نهایی با استفاده از روش ASLT
زهرا نظری، ناصر صداقت
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر پلاسمای سرد بر تغییرات رنگ، محتوی آنتوسیانین و کیفیت میکروبی آب زرشک
طناز رهنمای آخری، مجید جوانمرد، روزبه عباس زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر پرتودهی گاما روی چروکیدگی سطحی و جذب مجدد آب طی خشک کردن قارچ دکمه ای
احسان فرتاش، محمدهادی خوش تقاضا، سلیمان عباسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر دما و زمان سرخ کردن در میزان جذب روغن و درصد ضایعات خط تولید رشته فوری (نودل)
سعید آیینه وند، لیلا کمالی روستا، آرش سلطانی، مهدی امینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه اثر خشک کردن همرفت و خشک کردن ترکیبی اسمز-همرفت بر روی رفتار خشک شدن و شاخص‌های رنگ نعناع فلفلی
امید مردانی، فاطمه نادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML جداسازی وشناسایی گونه‌های Alicyclobacillus از مراحل مختلف خط تولید رب گوجه فرنگی با استفاده از روش مبتنی بر کشت ومولکولی و بررسی اثر بریکس بر رشد باکتری های Alicyclobacillus
شهناز بختیاری، محمدرضا عدالتیان دوم، محمد باقر حبیبی نجفی، مسعود یاورمنش
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر پوشش خوراکی( ژل آلوئه ورا) و نوع بسته‌بندی بر کیفیت کیوی رقم هایوارد
سمیرا منصورگرگانی، ناصر صداقت، فرشته حسینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی روش های آماده سازی و سرخ کردن با روغن زیتون تصفیه شده بر ویژگی های شیمیایی و جذب روغن در بادمجان
مریم فهیم دانش
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر سونیکاسیون حرارتی در مقایسه با پاستوریزاسیون بر ترکیبات زیست فعال و برخی از ویژگی‌های کیفی آب انار
لیلا هوشیار، جواد حصاری، صدیف آزادمرد دمیرچی، ممنونه شنگل
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه میزان آلاینده های فلزات سنگین و ترکیبات شیمیایی(نیتریت و نیترات) در آب های معدنی موجود در بازار استان آذربایجان غربی
رقیه اشرفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue