You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML اثر متقابل اسانس به لیمو و نانو امولسیون کیتوسان بر فعالیت های آنزیمی، محتوای آنتی اکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius sub sp. sanctus)
شیرین رحمن زاده ایشکه، محمدرضا اصغری، حبیب شیرزاد، ابوالفضل علیرضالو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیرصمغ زانتان و پکتین بر پایداری سوسپانسیون آب پرتقال پالپ‌دار
سعید قنادی، سارا موحد، حسین احمدی چناربن
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر غلظت آنزیم بر فعالیت ضد انجمادی ژلاتین هیدرولیز در اکتومیوزین خرچنگ دراز آب شیرین قرار گرفته در معرض چرخه های انجماد وانجمادزدایی
مهدی نیکو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر عصاره برگ پیازچه کوهی بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های کیفی همبرگر نگهداری شده در یخچال
امیر فیجانی، سارا موحد، حسین احمدی چناربن
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML آنالیز تقریبی و ترکیب اسید چرب ماهی تازه و فراوری شده (Lethrinus nebulosus)
علی ابرومند، سعید ضیایی نژاد، فریده باعثی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از سیستم استنتاج فازی-عصبی (انفیس) در مدل‌سازی استخراج روغن از بادام‌زمینی با پیش‌تیمار مایکروویو
رقیه شیرازی، حمید بخش آبادی، مسعود بذرافشان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی سینتیک انتقال جرم ناگت مرغ طی پخت با سامانه مادون‌قرمز
مهدی کاشانی نژاد، امان محمد ضیایی فر، علیرضا صادقی ماهونک، دل آسا رحیمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی درون پوشانی شده با آلژینات سدیم و سیلیس
مسعود نجف نجفی، فرزانه ضیائیان یزدی نژاد، محبوبه سرابی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر عصاره میوه بلوط بر پایدار‌ی اکسایشی روغن سویا طی فرآیند حرارتی
علی محمدی، رضا فرهمندفر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر سالیکورنیا اوروپایا (Salicornia europaea L) به عنوان جایگزین نمک طعام بر برخی خواص کیفی و حسی دوغ
شهین زمردی، روژان شیخ قاسمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثرات زانتان، اینولین، تاپیوکا و نشاسته پیش ژلاتینه در شرایط مختلف تولید برروی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، حسی و ماندگاری سس مایونز کم چرب
علی رضا حاصلی، مصطفی کرمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی نان تست فاقد گلوتن حاوی صمغ های عربی و دانه خرنوب
سپیده بهرامی، مسعود هماپور، الهه رجبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تغییرات خصوصیات بافتی، تصویری و حسی کیک بدون گلوتن کم‌ چرب
فریبا نقی‌پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه‌ی تأثیر اسانس نعناع فلفلی و بنزوات سدیم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی، حسی و رئولوژیکی سس مایونز
یعقوب جعفری، هادی الماسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی فرمولاسیون پنیر پروسس گسترش‌پذیر تولیدی از پنیر کُوپه، ایزوله سویا و اینولین
مصطفی مظاهری تهرانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی میزان فلزات سنگین سرب، کادمیوم، نیکل در زردآلوی خشک (Prunuse armeniaca linnaeus) (آفتابی وتیزابی) عرضه شده در بازارهای سطح شهر تهران
چنگیز اسفندیاری، فاطمه باقری، پریسا زیارتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از نانوالیاف حاصل از الکتروریسی زئین به عنوان نانوحامل وانکومایسین: بررسی ویژگیها، آزادسازی و خاصیت ضد‫ میکروبی
محمد امین میری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاهش آفلاتوکسینM1 در شرایط invitro با استفاده از تثبیت ساکارومایسس سرویزیه بر سرامیک آلوماسیلیکات
مرجان فروغی، محبوبه سرابی جماب، جواد کرامت، مسعود نجف نجفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تهیه ی فیلم های امولسیونی بر پایه ی پروتئین پسته وحشی(بنه) به همراه اولئیک اسید و بررسی ویژگی های فیزیکی آن
بهناز طوقی عشقی، ناصر صداقت، مسعود تقی زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص کاربردی و ضد‌میکروبی بیونانوکامپوزیت صمغ قدومه شیرازی و نانو‌اکسید روی
ژاله ابراهیمی، امیر حیدری، عبدالرضا محمدی نافچی، خدیجه پورخانعلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن سرخ کردنی فاقد پالم در مقایسه با روغن سرخ کردنی حاوی پالم
ایمان امیرسرداری، سیمین اسدالهی، محمدرضا اسحاقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های خمیر و خصوصیات کیک اسفنجی حاوی ایزوله پروتئینی سویا و صمغ دانه ریحان
فخرالدین صالحی، سمیرا امین اخلاص، فاطمه سوری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی پایداری حرارتی روغن دانه کنجد و مخلوط آن با روغن‌های کانولا و اولئین پالم
محمد قربانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر استفاده از آرد نخود خام و حرارت دیده بر ویژگی های کیفی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج
امان محمد ضیایی فر، محبوبه کشیری، بهاره فتحی، نازنین کریمی عبدالملکی، مهران اعلمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML روغن ساختار یافته آفتابگردان؛ ارزیابی کینتیک بلورینگی و ریزساختار
مهدی نادری، لادن رشیدی، جمشید فرمانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر شرایط هیدرولیز آنزیمی کازئین با پانکراتین بر ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و عملکردی کازئین هیدرولیز شده
علیرضا صادقی ماهونک، خشایار سرابندی، حامد همیشه کار، محمد قربانی، سید مهدی جعفری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص رئولوژیکی و بافتی سس مایونز کم چرب تهیه‌شده با استفاده از امولسیفایر مونو-دی گلیسرید و صمغ های گوار و زانتان
پیمان رجایی، محمد اردستانی، مهناز هاشمی روان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارتقا خصوصیات فیزیکوشیمیایی پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس به‌وسیله ریز پوشانی اکستروژن دولایه آلژینات سدیم و صمغ زودو
سعید سخاوتی زاده، حمید رضا قیصری، محمود امین لاری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی استخراج پکتین از غلاف نخود فرنگی به کمک امواج میکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ
بهروز اکبری، منا بهرامی پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML آنالیز و تفسیر داده‌های حسی با استفاده از تحلیل مولفه‌های اصلی (PCA)
امیررضا شویک لو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های انعقادی عصاره گیاه مایه پنیر Withania coagulans L. بر الگوی الکتروفورتیک پروتئین‌های حاصل از آب‌پنیر و بهینه کردن شرایط انعقاد در مقایسه با مایه پنیر استاندارد (کیموزین)
مسعود علیرضایی، محمد حسین قارونی، آزاده خونساری، علی ولیزاده، کبری چهاری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی برخی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضد میکروبی فیلمهای دولایه پکتین-موم کارنوبا به همراه نانوتیتان
الهام مجد زاده، حسین میرزائی مقدم، محمد هادی موحدنژاد، احمد رجایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد صمغ کنجاک و فیبر سویا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کالباس کم چرب
صفورا شریفیان، محمد فاضل
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استخراج لوتئین با استفاده از فناوری نانو (روش میکروامولسیون): تاثیر سورفاکتانت‌، کمک‌سورفاکتانت و پیش‌تیمار فراصوت
مهدی جلالی جیوان، سلیمان عباسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر شرایط فرایند سرخ کردن بر جذب روغن و محاسبه ضریب انتشار موثر رطوبت در فرایند سرخ کردن عمیق فیش فینگر
سید حسین ایزدی، زهرا امام جمعه، غلامرضا عسکری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML خشک کردن کف پوشی پوره قارچ دکمه ای (Agaricusbisporus) و مدلسازی ریاضی فرآیند خشک کردن
آتنا پاسبان، محبت محبی، هاشم پور آذرنگ، مهدی وریدی، آرزو عباسی، سمیرا سیدی مرغکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue