You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و اینولین بلند زنجیر بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ
مهری کریم
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML برخی از ویژگی‌های فیزیکی ، شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی سس سالاد فراسودمند روغن زیتون بکر و سرکه سیب پایدار شده با صمغ زانتان
محمدعلی تربتی، صدیف آزادمرد دمیرچی، سولماز عابدینزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی کیک اسفنجی غنی شده با پودر فیبر باگاس
مهسا خدادازاده، بهزاد ناصحی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی تاثیر درصد پلیمر و میزان نرم کننده بر ویژگی های فیزیکی، مکانیکی و ریز ساختار فیلم خوراکی کتیرا به منظور کاربرد در بسته بندی مواد غذایی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از آب پنیر بعنوان محیط کشت جایگزین در تولید جلبک دونالیلا سالینا
آرمین نبی زاده قولنجی، محمود رضازاد باری، بهروز آتشبار، صابر امیری، محمد لطفی گشایش
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه یابی و مدلسازی فرایند نانوفیلتراسیون پساب کارخانه رب گوجه فرنگی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص رئولوژیکی، بافتی و ماندگاری نان بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم، نشاسته سیب زمینی و صمغ زانتان
رویا آقاقلی زاده، سهراب معینی، زهرا امام جمعه، Sara Daneshgar
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر اشعه گاما بر کیفیت میکروبی و ویژگی حسی چهار رقم پسته در طول مدت نه ماه انبارداری در استان کرمان

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر افزودن پودر آب پنیر بر فعالیت آغازگرهای ماست، خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست تولیدی Evaluation of added whey powder on yoghurt starter cultures activity, physico-chemical and sensory properties of obtained yoghurt
حمدالله مشتاقی، لیلا جمشیدی، مریم عباس والی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر پیش تیمارهای مختلف قبل از خشک کردن با هوای داغ پیاز بر کیفیت پودر پیاز تولیدی
صدیف آزادمرد دمیرچی، ندا فراحیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های بافتی، تصویری و حسی کیک فنجانی حاوی آرد شاه بلوط و سدیم استئاروئیل 2-لاکتیلات
فریبا نقی پور، شیوا روشنی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر دمای پاستوریزاسیون و زمان نگهداری بر ترکیبات زیست فعال نوشیدنی شیر-هویج
صمد بدبدک، جواد حصاری، بیوک آقا فرمانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر امواج فراصوت قدرتی بر ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و درصد پایداری نوشیدنی دوغ
سیامک شمس، محمد ابونجمی، حسین میر سعید قاضی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر استر دی استیل تارتاریک اسید منوگلیسرید و آلفا-آمیلاز مالتوژنیک
جعفر محمدزاده میلانی، سمیرا باقرزاده، رضا کسایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر صمغ دانه شاهی و قدومه شهری بر خصوصیات نانوکپسول حاوی اسانس پوست پرتقال
بهاره دهقان، رضا اسماعیل زاده کناری، زینب رفتنی امیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی پایداری حرارتی روغن دانه کدو و مخلوط آن با روغن سویا و پالم اولئین

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه اثر افزودن اسید چرب امگا 3 استخراج شده از روغن بزرک بر خواص فیزیکی و شیمیایی شکلات شیری فرا سودمند
آیدا گمارونی پور، محمد حسین عزیزی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی تولید مربای کم کالری و پری‌بیوتیک هویج
مهرنوش تدینی، سیما شرعی، نرگس آقاجانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید نانو کامپوزیت LDPE/Ag/TiO2 به روش SOL – GEL و ارزیابی آن بر روی زمان ماندگاری ماهی سوف
سولماز بارانی، حامد اهری، سعید بازگیر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر افزودن آرد کتان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فنجانی
اعظم ایوبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثرآنتی اکسیدانی مواد غیر قابل صابونی روغن شاهدانه در پایدارسازی روغن سویا
عالمه محمدی، رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML جداسازی و شناسایی مولکولی باکتری‌های اسید لاکتیک تولید کننده اگزوپلی ساکارید از شیر و ماست گوسفندی
الهام ظفر مختاریان، محمود رضازاد باری، صابر امیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی پایدارسازی سبوس برنج با تیمارهای مختلف دما و زمان
پریسا فلاح نیم چاهی، فهیمه احمدی، جعفر محمدزاده میلانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی شیر غنی شده با آرد کنجد
سمیه امانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین خصوصیات سینتیکی و ترمودینامیکی برگ شوید در طی خشک کردن همرفتی
فاطمه نادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی شکرهای قهوه‌ای تصفیه نشده چغندر قند کارخانه‌های شمال‌غرب به عنوان جایگزین شکر سفید
روح اله پاشایی بهرام، افشین جوادی، بیوک آقا فرمانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیرکربوکسی‌متیل‌سلولز در ترکیب لعاب بر میزان جذب روغن، خصوصیات حسی و نیم‌رخ اسیدهای چرب میگوی وانامی سوخاری در طی سرخ کردن عمیق
سارا جرجانی، زهراسادات حسینی جبلی، افشین قلیچی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی سینتیکی دانسیته ظاهری قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمارشده با اولتراسوند و پوشش خوراکی طی فرآیند سرخ‌کردن عمیق
جلال دهقان نیا، طاووس رونقی، بابک قنبرزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی و تولید پنیرفراسودمندحاوی روغن ماهی کیلکای دریای خزر
سید رضا حجازیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML پودر شیر اصلاح شده: تولید و بررسی ویژگی‌های پودر شیر کم لاکتوز طعم‌دار
سیده زینب حاتمی تاکامی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue