ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 9، شماره 35 - ( 1391 )
تاثیر پوشش خوراکی سدیم آلژینات روی کیفیت باکتریایی، شیمیایی و حسی ماهی کیلکای منجمد پوشش دار
ص. 15-1
چکیده
(5171 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5624 دریافت)
بررسی ویژگی ضدباکتریایی عصاره آناتو (نوربیکسین) در برابر برخی از باکتری های بیماریزا
ص. 23-17
چکیده
(4735 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4733 دریافت)
تعیین ویژگی های انعقادی و شیمیایی پنیر فتای فراپالایشی حاصل از پودر ریتنتیت در سطوح مختلف چربی و کلریدکلسیم
ص. 34-25
چکیده
(5055 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4725 دریافت)
مطالعه تأثیر ضد باکتریایی اسانس گیاه زیره سبز بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در پنیر سفید ایرانی
ص. 44-35
چکیده
(8881 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7641 دریافت)
تعیین فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های فنولی میوه یک واریته بلوط ایرانی (Q.castaneifolia var. castaneifolia)
ص. 56-45
چکیده
(5510 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3214 دریافت)
تاثیر شمار سلولهای پیکری بر برخی ویژگیهای ویسکوالاستیک ماست چکیده
ص. 66-57
چکیده
(4400 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4468 دریافت)
مطالعه اثر ضد باکتریایی اسانس پوست دارچین (Cinnamomum zeylanicum) در شرایط آزمایشگاهی در برابر پنج باکتری عامل فساد غذایی
ص. 76-67
چکیده
(4736 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(9652 دریافت)
مطالعه اثر ضد باکتریایی و ضد اکسیداسیونی عصاره زردچوبه (Curcuma Longa) در شرایط آزمایشگاهی بر ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
ص. 87-77
چکیده
(4282 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5917 دریافت)
اثر پوشش های خوراکی فعال بر پایه متیل سلولز بر ماندگاری گوجه فرنگی
ص. 99-89
چکیده
(5419 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5261 دریافت)
جداسازی و شناسائی باکتری اشریشیا کولا O157: H7 از نمونه های همبرگر در شهرستان مشهد با استفاده ازروش مولتی پلکس PCR
ص. 107-101
چکیده
(4941 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5733 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS