ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 8، شماره 33 - ( 1390 )
تاثیرافزودن پودر تفاله گوجه فرنگی و پودر تفاله چغندرقند بر خواص فارینوگرافی خمیر نان
ص. 9-1
چکیده
(6258 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5297 دریافت)
تغییرات چربی و ترکیب اسیدهای چرب ماهی کپور نقره ای طی مراحل کنسروسازی
ص. 20-11
چکیده
(3773 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3365 دریافت)
شیوع گونه های ویبریو در میگوهای دریایی (Paeneus monodon) صید شده از سواحل جنوبی ایران
ص. 26-21
چکیده
(4239 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3344 دریافت)
تولید بیوامولسیفایر (امولسان) از باکتری Acinetobacter calcoaceticus و بررسی تأثیرآن در فرایند بیاتی و کیفیت نان بربری
ص. 34-27
چکیده
(4741 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2910 دریافت)
بررسی اثر عصاره های پونه کوهی و جوز هندی بر رشد و بقاء استافیلوکوکوس ارئوس در جوجه کباب آماده پخت
ص. 41-35
چکیده
(5112 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5098 دریافت)
بررسی اثرات ضد قارچی پوشش های خوراکی بر پایۀ کربوکسی متیل سلولز حاوی سوربات پتاسیم بر گونه های تولید کننده آفلاتوکسین آسپرژیلوس در پسته
ص. 50-43
چکیده
(4665 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6774 دریافت)
بررسی تاثیر گلوتن بر ویژگی های اسپاگتی حاوی آرد کامل سویا
ص. 59-51
چکیده
(4213 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3197 دریافت)
بررسی برخی خواص فیزیکی لیموترش جهرمی
ص. 68-61
چکیده
(10696 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7391 دریافت)
تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی مغز دو رقم بادام درختی تحت بارگذاری برشی
ص. 78-69
چکیده
(15245 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7158 دریافت)
کنترل باکتری Alicyclobacillus acidoterrestris در آب سیب به وسیله عصاره های پوست انار
ص. 90-79
چکیده
(4680 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3347 دریافت)
تاثیر جایگزینی چربی شیر با روغنهای گیاهی بر خواص فیزیکو شیمیایی پنیر پیتزای پروسس
ص. 99-91
چکیده
(4618 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7366 دریافت)
جنبه های کیفی آبجوی بدون الکل (ماءالشعیر)
ص. 106-101
چکیده
(14559 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(9826 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS