ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 8، شماره 31 - ( 1390 )
تأثیر غلظت نمک روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر سفید آب نمکی ایرانی
ص. 10-1
چکیده
(6321 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4392 دریافت)
تاثیر عصارهی سیر بر خواص شیمیایی، میکروبی و حسی مهوه تولیدی از ماهی آنچوی (Stolephorus indicus) تازه و خشک
ص. 20-11
چکیده
(4026 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3294 دریافت)
مقایسه کارایی آزمون های کیفی طبقه بندی گندم با تاکید بر روش نوین ژل گلوتنین ماکروپلیمر
ص. 34-21
چکیده
(4249 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2799 دریافت)
بررسی رشد و تولید 2CO در سویه های صنعتی ساکارومایسس سرویزیه مناسب برای تولید مخمر نانوایی
ص. 44-35
چکیده
(5238 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2636 دریافت)
تسریع رساندن خرمای مضافتی به وسیله آب و محلولهای اسید استیک و کلرید سدیم داغ
ص. 52-45
چکیده
(3624 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2915 دریافت)
اثر پوشش خوراکی و شرایط عملیات بر خشک کردن اسمزی قارچ دکمه ای
ص. 60-53
چکیده
(3947 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3583 دریافت)
ارزیابی همبستگی بین کیفیت و میزان RNA ویروسی استخراج شده از شیرخام با میزان ماده خشک شیرخام به منظور شناسایی ملکولی ویروسهای روده ای براساس مدل سطح پاسخ
ص. 72-61
چکیده
(3757 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2238 دریافت)
استفاده از میکروسکوپ اپی فلورسانس در مطالعه ریز ساختارخمیر نان
ص. 83-73
چکیده
(3815 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2837 دریافت)
بررسی میزان سرب و کادمیوم در قارچهای خوراکی پرورشی در سطح شهر تهران
ص. 91-85
چکیده
(3993 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3352 دریافت)
اثر چیتوزان بر افزایش عمر پس از برداشت و ویژگی های کیفی انگور رقم شاهرودی
ص. 104-93
چکیده
(4452 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3822 دریافت)
ارزیابی میزان آلومینیوم و برخی از عناصر سنگین در چای های پرمصرف شهر تهران در سال 1386
ص. 110-103
چکیده
(3966 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3909 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS