ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 4، شماره 15 - ( 1386 )
تاثیر نشاسته ذرت مومی رتروگرید شده بر روی خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان باگت
ص. 8-1
چکیده
(6442 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7163 دریافت)
ارزیابی ویژگی های حسی کالباس
ص. 18-9
چکیده
(7460 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(10827 دریافت)
بررسی اثر اندازه، رقم و زمان انبارداری بر روی خواص کیفی میوه کیوی
ص. 26-19
چکیده
(4596 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5994 دریافت)
خصوصیات فیزیکی و شیمیایی روغن دانه ماریتیغال
ص. 32-27
چکیده
(5662 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5813 دریافت)
اثر غنی سازی با آهن، اسیدفولیک، روی و کلسیم بر ویژگی های رئولوژیکی و شیمیایی آرد ستاره
ص. 43-33
چکیده
(5358 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(9904 دریافت)
بهینه سازی روش مستقیم تولید ماست غلیظ شده
ص. 52-45
چکیده
(4374 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4657 دریافت)
پیش بینی کیفیت میکروبی شیر خام بر اساس مدل های ریاضی
ص. 63-53
چکیده
(4625 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2615 دریافت)
مطالعه همبرگرهای خام عرضه شده در شهر تهران از نظر کیست های سارکوسیست
ص. 71-65
چکیده
(4285 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3396 دریافت)
به کارگیری تکنولوژی پینچ برای بهینه سازی مصرف انرژی در کارخانه قند چهارمحال
ص. 80-73
چکیده
(5651 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(8992 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS