ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 2، شماره 5 - ( 1384 )
اثر شرایط مختلف تخمیر بر میزان اسید فیتیک خمیر نان بربری
ص. 12-1
چکیده
(9553 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5079 دریافت)
طراحی و ساخت دستگاه بارگذاری ضربه ای برای مطالعه رفتار مکانیکی محصولات کشاورزی و آزمایش آن با گندم
ص. 28-13
چکیده
(4304 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3317 دریافت)
بررسی فلور میکروبی واریته های مهم خرمای خوزستان
ص. 38-29
چکیده
(4730 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3934 دریافت)
تغییرات کیفی چربی ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii Kutim) طی زمان نگهداری در یخ
ص. 50-39
چکیده
(4531 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3509 دریافت)
بررسی سابقه دمایی محصول پسته پوست گیری نشده قبل از فرآوری و اثرات آن بر لکه دار شدن پوست شاخی
ص. 62-51
چکیده
(3964 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3299 دریافت)
تعیین منحنی های همدمای جذب رطوبت کشمش بیدانه قرمز و برازش مدلهای مختلف برای آن
ص. 74-63
چکیده
(3896 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3098 دریافت)
تاثیر کربن فعال بر کاهش مقدار پاتولین در آب سیب
ص. 84-75
چکیده
(4390 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3847 دریافت)
مطالعه فاکتوریال مرحله رشد تاخیری (Lag Phase) استافیلوکوکوس آرئوس در سوپهای تجارتی بسته بندی شده
ص. 95-85
چکیده
(4339 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3661 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS