ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 1، شماره 2 - ( 1383 )
بررسی ترکیب فیزیکو- شیمیایی انارهای (.Punica granatum L) مختلف کاشته شده در یزد
چکیده
(4516 مشاهده)
مقدار پروتئین و ارزش تکنولوژیکی ارقام شاخص گندم در ایران
ص. 7-1
چکیده
(5150 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2758 دریافت)
امکان تولید چیپس سیب زمینی با روش خشک کردن
ص. 22-15
چکیده
(7689 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3541 دریافت)
مطالعه تغییرات میزان هیستامین و آمینهای فرار ماهی سارم منجمد در مقایسه با شمارش کلی میکروبی و ارائه مدل پیشگو
ص. 31-23
چکیده
(5158 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2667 دریافت)
امکان تولید سلولاز با استفاده از قارچ نوروسپورا اینترمدیا به روش تخمیر حالت جامد
ص. 40-33
چکیده
(5483 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3644 دریافت)
بررسی اثرات خشک کردن انجمادی بر ویژگیهای کیفی زعفران
ص. 49-41
چکیده
(6554 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3208 دریافت)
بررسی و تعیین اثرات زمان برداشت و درجه حرارت بر روی قابلیت نگهداری یک رقم انبه محلی میناب
ص. 64-51
چکیده
(4566 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2694 دریافت)
تصفیه بیولوژیکی پساب حاوی مواد قندی با استفاده از میکروارگانیسمها
ص. 70-65
چکیده
(4221 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3017 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS