دوره 2، شماره 7 - ( 1384 )                   جلد 2 شماره 7 صفحات 27-21 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Investigating the microbial contamination of traditional ice creams in shahr-e-kord. FSCT 2005; 2 (7) :21-27
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-9895-fa.html
بررسی میزان آلودگی میکروبی بستنی های سنتی تولیدی در شهرستان شهرکرد. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1384; 2 (7) :21-27

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-9895-fa.html


چکیده:   (5055 مشاهده)
در این بررسی تعداد 200 نمونه بستنی سنتی از بستنی فروشی ها و قنادی های سطح شهرستان شهرکرد جمع آوری گردید و از نظر آلودگی میکروبی مطابق استاندارد ملی ایران مورد آزمایش قرار گرفت. تعداد 100 نمونه دارای آلودگی بیش از حد مجاز (گرم/ 105×5<) از نظر شمارش کلی باکتری های مزوفیل هوازی بودند. تعداد 114 نمونه آلودگی بیش از حد مجاز (گرم/ 102<) به استافیلوکوکوس ارئوس نشان دادند. از نظر شمارش انتروباکتریاسه تعداد 99 نمونه دارای آلودگی بیش از حد مجاز (گرم/ 102<) بودند و در 2 نمونه آلودگی به اشریشیا کلی مشاهده گردید. تعداد 24 نمونه آلودگی بیش از حد مجاز (گرم/ 103<) به باکتری باسیلوس سرئوس نشان دادند. همچنین در مورد لیستریا مونوسایتوژنز هیچ گونه مورد آلوده ای مشاهده نگردید.
متن کامل [PDF 199 kb]   (4856 دریافت)    

دریافت: 1391/11/4 | پذیرش: 1391/11/4 | انتشار: 1391/11/4

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.