دوره 3، شماره 11 - ( 1385 )                   جلد 3 شماره 11 صفحات 46-41 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Prevalence of Salmonella in Retail Chicken Meat at Tehran IRAN (2005). FSCT 2006; 3 (11) :41-46
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-6859-fa.html
شیوع سالمونلا در گوشت جوجه خرده فروشی شهر تهران در سال 1384. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1385; 3 (11) :41-46

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-6859-fa.html


چکیده:   (6087 مشاهده)
مسمومیت های ناشی از غذا (Food borne) یکی از مهمترین مشکلات بهداشتی جهان است. در سالهای اخیر سازمان بهداشت جهانی (WHO) افزایش مسمومیت را ناشی از شیوع این باکتری اعلام نموده است. زیرا اکثر سویه های آن به آنتی بیوتیکها مقاوم هستند. هدف از این بررسی ارزیابی میزان شیوع سالمونلا در گوشت جوجه خرده فروشیهای شهر تهران در سال 1384 بوده است. از بهمن 1383 تا آبان 1384 تعداد 198 نمونه گوشت جوجه از خرده فروشیهای تحت پوشش اتحادیه مرغ فروشیهای شهر تهران خریداری و در شرایط مناسب بلافاصله به آزمایشگاه منتقل و میزان آلودگی به سالمونلا مورد ارزیابی قرار گرفت. از کل نمونه های خریداری شده تعداد 93 مورد به انواع سالمونلا ها آلوده بودند (46.97%). با انجام آزمایشات بیوشیمیایی مشخص شد که؛ غالب ترین نوع سالمونلا اینترینیدیس (48.4%)، سالمونلا ها دار (26.9%)، سالمونلا ب 4 (22.3%)، بودند ولی سالمونلا دربی و پاراتیفی ب در سطوح پایین تری قرار داشتند.
واژه‌های کلیدی: شیوع، سالمونلا، گوشت جوجه
متن کامل [PDF 117 kb]   (5749 دریافت)    

دریافت: 1391/11/7 | پذیرش: 1391/11/7 | انتشار: 1391/11/7

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.